Ficus treet Mealybug & Spider Mites

March 8

Ficus treet Mealybug & Spider Mites

Rundt 850 arter finnes i Ficus slekten og dette utgjør busker, trær og vinstokker. Ficus kalles bredt fikentrær; mange har karakteristiske lobed forlater som er veined, røttene som vokser over bakken, og frukt. Mindre arter kan dyrkes innendørs som houseplants, men kan lide av spider mites og melete feil, som kalles også skala insekter.

Spider Mites

Spider mites bor på undersiden av bladene og skade av fôring på anlegget og bite i anlegget celler. Disse små mites raskt akkumuleres i nummer av avl og legge egg, og spinne webområder å beskytte seg mot rovdyr. En hunn midd kan produsere 1 million midd over en måned. Spider mites er vanlig i varmt og tørt.

Bekjempe Spider Mites

Plassere ficus i solfylte stedet som har tørr luft og direkte sol kan føre angrep av spider mites. I stedet finne en posisjon som er delvis skygge, som en øst mot vinduskarmen. Regelmessig misting anlegget med vann kan også hjelpe. Vask anlegget med en mild såpe og skyll den med lunkent vann. Bladene må rengjøres individuelt med en svamp eller en myk klut.

Andre tiltak

Hvis spider mites vedvarer, råder North Dakota State University rengjøring bladene med en bomullspinne eller klut fuktet i alkohol, deretter sprøyting anlegget med et produkt som kalles soppdreper 3, som er et insektmiddel, miticide og soppdreper. Hvis dette ikke fungerer, anbefaler universitetet bruker Orthene, som er et sterkere produkt og skal brukes utendørs bruker de riktige sikkerhetsforanstaltninger.

Melete feil

Melete feil, også kjent som skala insekter, er mange varme, fuktige forhold. I naturen er de vanlige i subtropiske områder; men for gartner, kan de forårsake problemer for houseplants og planter dyrkes i drivhus. De lever på anlegget sap ved å feste seg til å plante stammer og beskytte seg med en hvit, voksaktig belegg. I tillegg til ficus liker de også bregner, kaktus og orkideer.

Bekjempe melete feil

Melete feil har ovale kropper, men identifiseres med voksaktig innskudd eller støt på anlegget. De pleier å samle langs stilken nær stammen av anlegget, røtter og sprekker. Behandle dem med alkohol på samme måte må behandle spider mites. Hvis infestation er tung, råder North Dakota State University bli kvitt anlegget.