Ficus Tree Root problemer

January 19

Ficus Tree Root problemer

Ficus er en plante som inneholder mer enn 800 forskjellige arter. De mange variantene av ficus kommer i mange størrelser, noe som gjør dem populære både i landskaper og huset planter. Trærne i denne slekten er utsatt for en rekke roten problemer.

Crown galle

Crown galle er en bakteriell sykdom kjent skade rotsystem ficus treet. Denne sykdommen er forårsaket av bakterien Agrobacterium tumefaciens, som infiserer anlegget på et sår. Når denne bakterien infiserer anlegget, kan det føre i strå og røtter å bli forstørret og hovne. Bladene på treet kan også bli hovne.

Kontrollere Crown galle

Beste forebygging mot kronen galle er å beskytte ficus treet fra sår, som lett kan være forårsaket av klipping og beskjæring. Når symptomene på denne sykdommen er registrert på ficus treet, skal anlegget umiddelbart fjernes og avhendes for å unngå å spre sykdommen til nærliggende planter. Etter fjerning, bør alle verktøy som brukes til å fjerne treet være grundig sterilisert før den brukes på noen andre planter.

Lesjonen nematoder

Lesjonen nematoder (Pratylenchus spp.) er også kjent for skade rotsystem ficus treet. Dessverre, fordi symptomene skyldes lesjon nematoder er så lik de forårsaket av rot sopp, denne sykdommen er vanskelig å identifisere. Det viktigste symptomet på lesjon nematoder er råtnet røtter som hindrer at anlegget blomstrende.

Root knute nematoder

Root knute nematoder (Meloidogyne spp.) kan infisere en ficus treet, forårsaker galls finnes på rotsystem og stunting treets vekst. I alvorlige tilfeller, vil tilstedeværelsen av disse nematoder stunt vekst både rotsystem og anlegget, gjør det vanskelig for ficus trives.

Kontroll av nematoder

Den beste metoden for kontroll for både lesjon og roten råte nematoder er å unngå at de infiserer ficus ved å plante den i sterilt jord. Hvis mulig, plante ficus i potter som er hevet opp fra bakken, som er mindre sannsynlig å bli forurenset med nematoder.