Ficus Shedding blader

March 5

Gråt ficus (Ficus benjamina) er en vanlig tillegg til mange innendørs mellomrom. Det er en grasiøs gummitre som er relativt lett å omsorg for. Imidlertid er ficus trær likeledes kjent for deres tendensen å kaste blader. Gartnere bør ikke bli skremt når deres ficus begynner å falle bladene som det er normalt og kan også skje flere ganger.

Forårsake

Ficus trær som lyse, innendørs lys. De er også glad i vokser på ett bestemt sted. Når lysforholdene er endret, eller hvis anlegget flyttes fra ett sted til et annet, vil det kaste bladene, ifølge Walter Reeves, som driver et nettsted kalt Georgia gartneren.

Graden av Shedding

Det er vanlig for en ficus tre å kaste nesten helt bladene, ifølge Fort Valley State University. Lite kan gjøres for å hindre at et ficus tre shedding bladene. Selv flytter anlegget for å endre forholdene rundt røttene, vil det føre til bladene til å falle.

Blad ettervekst

Ficus trær som var friske før bladene shedding vil re-vokse sine blader i en måned, ifølge Reeves. Når bladene begynner å falle, plassere anlegget i smarteste innendørs lys mulig. Dis anlegget hver dag i to uker når bladene begynner å regrow. Være forsiktig ikke for å over vann anlegget i denne perioden. Holde jorda fuktig, men ikke altfor våt. Bruke houseplant gjødsel når ny vekst er fullført.

General Ficus omsorg

Den viktigste faktoren generelle ficus omsorg er riktig vanning, ifølge Fort Valley State University. Vann tungt når toppen 1 tomme av jorden er tørr. La overflaten tørr mellom Pottejorden. Skjermen INNENDØRSTEMPERATUR; den beste INNENDØRSTEMPERATUR for ficus trær er 60 grader og over. Mate ficus trær kvartals med slow-release gjødsel.