Ficus huset planter

May 13

Ficus huset planter

Houseplant kjent som ficus er faktisk Ficus benjamina, også kjent som den gråtende fig eller Benjamin fig. Det er et stort tre innfødt til Asia og Australia men trives som en houseplant forutsatt at det er godt tatt vare på. En sunn ficus anlegget har attraktive, gråt løvverk men røyter etterlater ved første tegn på et problem. Det er så utsatt for blad slipp som noen eiere lurer på om navnet gråt fig kommer fra delikate bladverket eller anlegget vane å slippe alle bladene. Ficus planter er sårbar for vanning problemer, vanlige skadedyr og plutselige endringer i forhold. Det finnes en rekke andre nært beslektede arter som er noen ganger referert til som ficus inkludert gummitre (Ficus elastica).

Plass din nye ficus houseplant i en lyse plass i hjemmet nær et vindu. En vest - eller sørvendte med litt direkte sol er ideelt. Velg et sted og la din ficus plante det permanent i stedet for å flytte den om. Roter anlegget hver måned for å opprettholde selv vekst.

Vann din ficus når overflaten av mediet sitt potting begynner å tørke ut. Fukt stedet suge jord og overflødige vannet renne bort. Ikke la vann til basseng i en tallerken eller skål under din ficus potten, da dette vil drukne røttene og skade hele. Ikke mist ficus anlegget, men tørk bladene med en myk, fuktig klut en gang i måneden for å fjerne støv. Hvis store blader på din ficus slår gul og slipp, kan anlegget være under vannet. Hvis unge, anbudet bladene fra tuppen av grenene, kan det være over vannet.

Gjødsle din ficus en gang i måneden med en kommersiell houseplant gjødsel på halv anbefalte styrken i de varme månedene av året. Redusere hyppigheten til en gang annenhver måned om vinteren og ikke gjødsle på alle de tre mørkeste månedene av året.

Repot ficus planter bare når de er topp tunge eller helt potten bundet og har røtter vokser ut av beholderens drenering hull. Bruk en torv-baserte kompost blandet med om lag 30 prosent skarpe sand eller perlite for å hjelpe avløp. Repot din ficus i potten én størrelse opp fra sin opprinnelige beholder.

Overvåke anlegget for underskriver av insekt skadedyr som skala insekter eller melete feil. Skala insekter ser ut som små gule eller brune støt på undersiden av bladene, mens melete feil er hvit og luftig. Ikke bland den naturlige hvite exudation på bunnen av en ficus plante melete feil. Behandle en infisert ficus med en houseplant insektmiddel spray eller en 2 prosent løsning av insecticidal såpe.

Sviske din ficus våren slutten så det har vekstsesongen gjenopprette. Kuttet grener til et bud en steril hage kniv eller saks. Hvis du vil radikalt nedsette en ficus, gjør det over flere år så enn mer enn fjernet 30 prosent av anlegget på en gang.