FHA garasje åpneren regler

February 22

Siden 1974, har minst 85 barn lidd alvorlig hjerneskade eller døde som følge av ulykker med garasje døråpnere, ifølge American Academy of Pediatrics. De fleste ulykker skjer når når barn bli fanget under lukke dører som ikke omvendt. Federal Housing Administration, som nå sikrer boliglån for mer enn seks millioner eneboliger, er også opptatt av helsen og sikkerheten til sine låntakere. FHA avgrensningsbrønn protokollen krever en grundig inspeksjon for slike farer i hjemmet.

Identifisere sikkerhet faren

Ifølge FHA Info, garasje døråpnere som ikke reversere Når møtt med motstand, er en av de tolv mest vanlige reparasjonsforespørselen utstedt av FHA takstmenn. En FHA appraiser bør spørre seg om hjem ville være trygt for en familie med barn og identifisere en rapport alle mulige området farer. FHA håndboken for takstmenn sier at "egenskapen må være fri for alle kjente farer og ugunstige forhold som kan påvirke helsen og sikkerheten til beboerne..."

Elektrisitet

FHA takstmenn må undersøke mekaniske og elektriske systemer for å sikre at de er i forskriftsmessig stand ved å slå dem og observere deres resultater, sier HUD. Appraiser må drive alle utvendig og garasje dører og "Bekreft at elektrisk garasje døren operatøren vil reversere eller stoppe når møtt med motstand under lukking" sier FHA håndboken. Disse testene bør utføres på tidspunktet for vurdering når elektrisk verktøyet er på i hjemmet. Hvis verktøyet er ikke på og garasje åpneren kan ikke testes, må appraiser tilstanden for videre inspeksjon når elektrisitet er tilgjengelig. Appraiser må også oppmerksom på at et ekstra reparasjon krav kan gjelde når det er slått på ikke bør garasjeporten fungere riktig.

Reparasjon forespørsler

FHA Handbook USA, "appraiser må merke og gjøre en reparasjon behov for... knust Vinduer, dørene eller trinn." Reparasjon forespørsler om garasje openers noteres på Uniform bolig avgrensningsbrønn rapporten i verdivurdering forhold (VC)-segmentet, som spesifikt omhandler fysisk mangler av eiendommen som kan føre til helse og sikkerhet bekymringer. Appraiser må markere "Ja" i VC-skjemaet og angi betingelsen til fornøyd "som-reparert," Ifølge FHA håndboken. Selv om FHA krever ikke lenger reparasjon av en garasje døråpner som vilkår for FHA forsikring berettigelse, appraiser bør merke dette hvis lokale krav trenger reparasjon, ifølge HUD.