Fett-tette kjøkkenvasken

August 13

Fett-tette kjøkkenvasken

Fett på egen hånd eller sammen med andre gjerningsmennene, som såpe og mat rusk, kan lett tette vasken. Forebyggende pleie er best når du administrerer fett problemer på kjøkkenet: fylle vasken med varmt vann og la det gå gjennom ditt regelmessig. Hold en liten stempelet på hånden som et verktøy for å bekjempe fett.

Disposisjon Tips

En sikker måte å forebygge timer brukt på kjøkkenet unclogging vasken er å kaste fett skikkelig. Ikke tømme fett i avløpet. I stedet plasser fett i melkekartong eller plast container og lett fryse den, så scoop den og kast den senere i søppelbøtta. Husk å la fett kul før dumping i beholderen. Det vil forlate hjemmet ditt via papirkurven i stedet for via din avløp.

Hjem installasjon

Kontroller at kjøkkenet er velutstyrt bekjempelse av fett. Bruk skjermen eller avløp-gate å dekke den renne åpning og redusere problemer med fett avskum. Skifte ut alle deler av avløpet og vask område som er skadet eller ødelagt, så dette kan bidra til buildup og andre drenering problemer.

Problemløsning

Noen ganger hindrer fett i vask og avløp ikke mulig - det vil skje. Hold forberedt ved å lagre noen hjemmelaget blandinger som kan hjelpe deg å unngå kjemiske løsninger, hvis mulig. Kjemisk løsninger kan erodere vask og rør hvis brukt hele tiden. Gjør en hjemmelaget løsning ved hjelp av natron, eddik og vann i like deler.

Rekvisita

Sammen med et lite kjøkken stempelet, bør du ha noen andre forsyninger å rense disse kjøkken sluk. Med en skrue, en bad plunger, en avløp slange, tang, husholdningenes ammoniakk og klut teip i ditt arsenal. Kvernen kan være uvurderlig for undergrave sta klumper av fett. Limbånd er et hendig tillegg til å legge til utnytte en slange eller kvernen; Du kan også bruke den til å reparere verktøy.