Fersken treet Bark sykdommer

November 1

Fersken er en populær frukt gitt fine smaken og mangfoldig bruker både i skjemaet friske eller kokt. De rangerer andre i popularitet til apple som sitert av universitetet i Rhode Island forlengelse. Til tross for sin popularitet er fersken trær utsatt for mange insekt angrep og sykdommer. Vanlige bark sykdommer fersken trær generelt manifesterer seg i form av rots og cankers på stammene og stammer.

Bakteriell Canker og Blast

Bakteriell canker og blast er sitert som en fersken bark sykdom av UCLA forlengelse. Den bakteriell sykdommen forårsaket av Pseudomonas syringae og føre til utseendet på brown, uregelmessig formet, vann gjennomvåt områder på Barken av treet. Cankers vises også på spurs, grener og trestamme. Som sykdommen utvikler seg, mindre cankers er sett på baser knopper. Cankers utstråler en gult farget tyggis våren. Bakteriell canker og blast fører til skadede blomster og frukt og blad slippe. Management inneholder fjerne skadede områder og unngå planting på grunt jord og foliar programmer av komplett mikronæringsstoffer under høsten og våren.

Cytospora Canker

Cytospora canker er en fungal sykdommen av fersken trær som sitert av UCLA forlengelse. Den sopp sykdommen, forårsaket av Cytospora spp., er preget av utseendet på brun, uregelmessig formet innsunkne områder på greiner, kvister, bark og bagasjerommet på infiserte trær. Margene på cankers skiller en klebrig rav tyggis og threadlike strukturer. Sykdommen fører bladverket å skrumpe og dø. Som sykdommen utvikler seg, det fører til at hele grener. Alternativene inkluderer beskjæring og fjerning av infiserte tre områder og unngå beskjæring i vått vær, overflødig befruktning og bruk av overhead sprinklere.

Lakk sopp Rot

Universitetet i California forlengelsen områdelister lakk sopp rot som en potensiell bark sykdom fersken trær. Lakk sopp råte og lignende fungal sykdommer er også referert til som hjertet eller sap rots som forårsaker en nedbrytning av tre kofferter og lemmer. I alpehytte lakk sopp rot fører til alvorlig nedbrytning av stammen og røttene drepe ofte hele treet på mindre enn 5 år. Sykdommen starter med utseendet på store, 14-tommers bred, rødlig brun conks eller døende områder på bark med en lakk som skorpe. Fersken trær under kulturelle stress på grunn av tørke eller såret er mer utsatt for sykdommen. Lakk sopp råte er svært vanskelig å inneholde. Management inneholder sørge for trær er i god helse og unngå unødvendig skade trær.