Fersken trær anbefales for Sør-Dakota

March 29

Fersken trær anbefales for Sør-Dakota

South Dakota er et utfordrende sted å vokse frukttrær, fordi det er i hardførhet soner 4a, 4b og 5a. Hardførhet soner er utpekt av det amerikanske Department of Agriculture, og de bestemmes av ekstreme kulden som en region erfaringer gjennom vinteren. Hardførhet soner 4a, 4b og 5a betyr at temperaturen faller til 20 til 25 grader under null. Heldigvis for fersken entusiast gjøre noen varianter godt til tross for kulde.

Kandidat

Kandidat er en fersken treet som gjør det bra i sonene 4 til 8. Gul fersken produserer kan høstes i tidlig til midten av August. Dette treet kan produsere mange blomster, så det kan være nødvendig å tynne dem på treet å produsere god frukt.

Kina Pearl

Kina perle er en hvit fersken som vokser i sonene 4 til 8. Denne varianten ble utviklet av North Carolina State University. Frukten er stor. Fordi trærne produserer mange blomster, vil du måtte tynn noen av dem å holde opp frukt produksjon.

Uforferdet

Intrepid gjør det bra i sonene 4 til 8. Frukt produsert er gul, og det kan stå opp til minus 20 grader F. Fordi treet produserer mange blomster, vil du måtte tynn dem å holde opp frukt produksjon.