Ferie rengjøring sjekkliste

July 9

Ferie rengjøring sjekkliste

Rengjøring av huset for helligdager er en stor jobb, spesielt hvis du har overnattingsgjester som kommer. Verve hjelp fra familien din og tilordne hvert rom til en person, gjør det hans ansvar å rengjøre. Du ønsker ikke å gå tom for rengjøringsmidler i siste liten, så lager opp en uke før på nye flasker med desinfiserende kluter, støvtørking spray, glass renere og svamper.

Kjøkken

Kast bort gamle elementer i kjøleskapet for å gjøre plass for ferie mat og tørke ned hyllene. Tørke gulvet. Skrubbe innsiden av ovnen og mikrobølgeovn og toppen av ovnen. Vask noen spesielle retter som ikke har blitt brukt i over en måned, som ferie Kina og kokte retter. Tørke ned tellerne sist, like før gjestene ankommer.

stue

Erstatt lett kaster med tykke tepper. Fjerne peisen forberede belysning branner. Hvis du vil flytte møbler for å gjøre plass til et juletre, feie under møblene, siden det vil trolig være støv det. Støv tabellene før du setter noen dekorasjoner på dem.

spisestue

Sette ekstra bladene i spisestuen tabellen hvis du har. Støv og polsk tabellen. Plukk noen tørket stearinen av ferie duker og vaske dem.

Bad

Rengjør vask og toalett sete med desinfeksjonsmiddel. Sette ut rene håndklær. Skrubbe ut på innsiden av badekaret og dusjen veggene. Kvitte seg med rot i Lin skapet. Støv hyllene, om nødvendig, og legger ut rene håndklær og ekstra toalettsaker.

Soverom

Hvis du har overnattingsgjester, sette rent sengetøy på noen senger de skal bruke. Vask av tepper eller dundyner og erstatte noen lette tepper med tyngre.

Utendørs

Vask deksler av noen lysarmaturer. Hvis du bor i et varmere klima, trekk ugras av landskapsarbeid og fra sprekker i fortauet. Feie foran fortauet og skritt.

Diverse

Feie alle tregulv og vakuum tepper. Vaske Vinduer og støv i vinduskarmene. Vask alle speil. Vask juletre skjørt og strømper.