Feng Shui hagen ideer

December 24

Feng Shui hagen ideer

Feng Shui omfatter hvordan folk forholder seg til alt - mennesker, dyr, planter, omgivelser og miljø, forklarer feng shui praktiker Tony Lefler. En home chi eller naturlig energi, trenger å flyte fritt innvendig og utvendig for produktiv eller positive fordeler. Hager, holder mer enn bare planter, holder mange keys å påvirke god chi.

Vind

Vinden renner rundt jordens innbyggere, som representerer verdens naturlige kurven. Bruk bestemt vindklokker ringe eller omdirigere naturlig energi, antyder Kathryn Weber på webområdet rød Lotus brevet. Hun anbefaler en bambus vind klokkespill med fire stenger i en hage som sitter ved den sørøstlige hjørnet av verftet å tilkalle rikdom; en keramisk funksjon med fem stenger i nordøst eller sørvest hager å forbedre relasjoner og utdanning; og en tre tre-rod klokkespill i øst for bedre helse. Bare henge tre vindklokker uten metall funksjoner i trær, for ikke å skape konflikt mellom elementene, sier Weber.

Vann

Hage vann funksjoner, som fontenen, Innkalling god chi. men hvis vannet er sitte stagnerende eller samle avfall, det har motsatt effekt, sier feng shui-ekspert Ken Lauher. Erstatt fortsatt vann, som birdbath, med rene, friske vann etter behov. Og skala Husk; ingen en funksjon eller element i din hage, fra vanskelige anlegg til vindklokker til dammer, bør synes å overmanne den andre for balanse og harmoni.

Steiner

Steiner vises ofte som grenser i hager. En steinen statuen synes passende sett blant en blomst seng av fine. Det er fordi funksjonene solid og sterk bakken energi og gi en følelse av standhaftighet. Bruke stein eller rock arbeid for å avverge en urovekkende situasjonen antyder Lefler.

Planter

Det er best å forlate sentrum av verftet klar av alt, inkludert planter, så ikke for å hindrer flyten av chi. I andre områder, men friske planter av ulike farger produsere positiv energi, sier nettsiden OM ganger. Hvite blomster tiltrekker hjelpsomme mennesker i livet ditt, rosa og røde flora styrke ekteskap og tilkalle romantikk, og blå eller lilla posies lokke rikdom vei. En hage - uansett hvor stor eller liten, drar nytte av renslighet. Fjerne løv og død plantemateriale, feie veier og holde en inngangsdør gratis marring og skitt, klar til å velkommen familiemedlemmer hjemme, hilser gjester og oppfordrer positiv chi.