Feng Shui for forgård landskapsarbeid

June 11

Feng Shui for forgård landskapsarbeid

Feng shui---kinesiske praksisen med å forsøke å følge visse lover energi når du utformer oppsettet til et gitt område---er del kunst og del vitenskap. Fleste tror av feng shui i hvordan det gjelder interiørdesign. Men gjelder noen av de samme prinsippene også når du er landskapsarbeid en hage eller foran verftet.

Nord

Vann er en kritisk del av feng shui landskapsarbeid. Det er betraktet en av styrkene som trekker i god energi. Vann, som en fontene, er en måte å oppnå dette, mens en dam tilbyr et fredelig sted for samle energi og reflekterer himmelen, som hjelper kobler energien i himmelen til hagen din. En balanse mellom energi fra himmelen og energi fra jorden er viktig i alle feng shui. Også i feng shui har de viktigste elementene riktig plassering. Vannet bør plasseres i den nordlige delen av gården.

Øst

Den øst delen av plass designet med feng shui prinsipper knyttet til helse, healing og andre aspekter relatert til total velvære. Tre er det viktigste elementet brukes til å representere disse typer energi. Frukttrær ville spesielt fungere godt i øst delen av en feng shui-designede verftet, som ville urter eller planter med helbredende formål. Hvite blomster skal ikke være plantet her, men, og metall er best begrenset til andre deler av gården.

Sør

Omdømme og berømmelse er knyttet til den sørlige delen av verftet, som er element av ild. En representasjon av brann bidrar til å bringe den nødvendige energien til å realisere de kvalitetene i deg selv. Som med hvert område i forgården, det er mange måter å innlemme brann i din landskapsarkitektur. Du kan plassere en brann gropen det hvis egnet, for eksempel. Hvis din patio eller veranda ligger på sørsiden av gården, kan grille symboliserer ild.

West

De hvite blomstene som du unngått plante i øst har et hjem i vest del av hagen din. Kreativitet og glede gjøre sitt hjem i vest, og metall er representativt elementet. Du trenger ikke faktiske metall å bringe denne energien til verftet, som objekter i metalliske farger hjelp å trekke det også. Selvfølgelig er vindklokker laget av metall en subtil og elegant måte å trekke kreative energien til forgård i vest.