Fem ting planter trenger å vokse

October 30

Fem ting planter trenger å vokse

Planter ikke bare legge til en estetisk verdi hjemme eller på kontoret, men forbedre inneklima ved å absorbere skadelige luftforurensende og stabilisere fuktighet. Lær så mye som mulig om bestemte planter du vokser til å bestemme den beste måten å omsorg for seg. Men trenger alle planter flere grunnleggende ting å vokse sunn og sterk.

Air

Planter trenger mye ren luft å vokse. Luften inneholder grønne planter med karbondioksid, som er nødvendig under prosessen med fotosyntese, der planter produsere sin egen mat. Skitten, smoggy luft blokkerer sollys som er også nødvendig for planter å vokse. Planter må holdes i et godt ventilert område, borte fra røyk og kjemiske gasser, som er skadelige forurensninger. Temperaturen i luften er også viktig å planter vekst og varierer avhengig av anlegget.

Jord

Jord gir støtte for anlegget, fungerer som et anker for røttene, beskytter planterøttene fra eksponering for solens varme og jord filtre forurensning som kommer fra regn og vann avrenning. Planter ta vann og næringsstoffer fra jorda gjennom sine røtter som er viktig for plantevekst. De tre viktigste næringsstoffene fra fruktbar jord for planter å vokse sunn og sterk er nitrogen, fosfor og kalium. Nitrogen bistand planter å få energi og gjøre protein og hjelper hvordan de fungerer i. Fosfor bistand i blomst og frø og hjelper planter å bruke vann effektivt. Kalium styrer vann og kjemikalier i anlegget og også hjelpemidler i metabolizing på anleggene mat til energi.

Vann

Vann er avgjørende for alle former for liv. Vann bærer mineraler, som er absorbert av planter, fra jord til røttene. Vann gir også fysiske støtte, fungerer som et løsemiddel for oppløste sukker og mineraler og hjelpe planter opprettholde sin form. Avgjøre hvor mye vann en anlegget er viktig. Feil mengder vann, enten for mye eller for lite, kan forårsake en plante å dø.

Sollys

Klorofyll i planter absorberer energi fra sollys. Det er et molekyl som syntetiserer karbohydrater i planter fra karbondioksid og vann til mat. Avhengig av hvilken type anlegget, kan det trenger full Søn, delvis sol eller skygge. Innendørs planter må være plassert i nærheten av et vindu for å få tilstrekkelig lys eller supplert med kunstig lys.

Plass

Planter, uansett hvor de finnes, trenger tilstrekkelig plass for å vokse. Hvis feltet der en plante vokser er liten, vil plantene vokse mindre og forkrøplet. Men hvis de angis med nok plass til å vokse, vil de vokse større. Det er viktig at planter som er ment å vokse stort vokse i store områder for at deres røtter og filialer å vokse etter behov.