Fem ting du må vite før du kjøper en strålende barriere

June 16

Fem ting du må vite før du kjøper en strålende barriere

Strålende barrierer er installert i hus og takle strålende varmeoverføring av reflekterer det, bidrar til å redusere varmen få sommeren og spare huseiere penger på energi-regninger. Disse barrierene er laget av reflekterende materialer som aluminium, sikrer at varmen ikke overført mellom fasaden og interiøret et hjem. Hvis du vurderer å kjøpe en strålende barriere, være klar over at noen faktorer påvirker materialet effektivitet.

Klima

Effektiviteten til en strålende barriere varierer basert på gjennomsnittlig klimaet i et land. Hvis du bor i et varmere, finner du at du bruker masse penger på holde huset kul. I disse forholdene, kan en strålende barriere redusere kostnadene for kjøling en bygning av mellom 5 og 10 prosent, ifølge US Department of Energy nettstedet. I vanligvis kaldere klima kjøling brukes imidlertid mindre og så besparelser en strålende barriere genererer blir mindre. Vurdere å installere mer isolasjon i stedet i dette tilfellet.

Effektivitet

Effektiviteten av en bestemt strålende barriere påvirkes av sine energisparende, målt et tall som angir stråling den avgir og dens Reflektivitet, som måler hvor mye strålende varme barrieren gjenspeiler. Reflektivitet angis av en prosent. Strålende barrierer har vanligvis en Reflektivitet av mellom 95 og 97 prosent og en energisparende av mellom 0,03 og 0,05, med ulike produkter som varierer lite i form av disse tallene. Jo lavere energisparende barriere, mindre stråling slippes og mer effektiv den vil være.

Installasjon

Du kan redusere risikoen av å skade din strålende barriere når selv installere det ved å kjøpe mange rive motstandsdyktig. Dette skjemaet har en vevd mesh fast mellom folie lag eller annet bruker bobleplast legge styrke til barrieren. Strålende barrierer er vanligvis installert i attics der de kan settes opp til å hindre strålende varme påvirker rørledninger. De er også ofte installert under hus gulv for å redusere varmeoverføring gjennom gulv. Når posisjonering barrieren, prøve å unngå å sette den opp slik at varm luft strømmer gjennom materialet samler på en kald overflate. Dette kan føre til kondens.

Typer

Strålende barrierer er vanligvis dannet ved å bruke et reflekterende materiale på et substrat materiale. Reflekterende materiale er vanligvis aluminium, mens substrat materiale brukt kan for eksempel omfatte papp, plast film eller kraft papir. Fiber kan benyttes for å styrke barrieren mens isolasjonsmaterialer er noen ganger lagt til som en del av reflekterende isolasjon systemer, som motvirke mangelen på termisk isolasjon fra mest strålende barrierer.

Barriere maling

Et produkt annonsert noen ganger som en form for strålende barriere er barriere maling. Ifølge CS Solar nettsted, men telle siden barriere maling har en refleksjon av bare 75 prosent, ikke som en strålende barriere. Webområdet CS Solar peker til Department of Energy retningslinjer, som staten at produktene må ha en refleksjon av 90 prosent eller mer å bli klassifisert som strålende barrierer.