Fem kult-været anlegg

October 8

Fem kult-været anlegg

Ikke alle planter er egnet for bruk i områder der somrene er kul og Vintrene er rett og slett kaldt. Megetsigende det kalde hardførhet av en art er avgjørende når du bor på slike steder. Du kan velge en passende treet, flerårig, vine eller busken som ikke vil bare overleve i kjølig vær, det vil trives tross klima.

Sibirsk ert treet

Hvis Siberian ert treet (Caragana arborescens) håndterer en Siberian vinter, vil den vokse i Nord-Amerikas kule US Department of Agriculture anlegget hardførhet-soner. Denne løvbusk vokser til 20 fot, med sammensatte bladene, gule blomster og hengende seedpods. Stand til å vokse til USDA sone 2, hvor Vintrene er tradisjonelt hard, Siberian ert treet er et alternativ for kjølig vær nettsteder som windbreak, privat skjermen eller sikring.

Tamarack

Tamarack treet (Larix laricina) har ingen toleranse for varme klima. Det krever et kjølig sted å vokse i, med treet kan høyder av 80 fot. Til tross for å være en og inneha nåler, er tamarack løvfellende, med sin grønt løv endre til gul nyanser før slippe unna høsten. Tamaracks gjøre best hvor jord drenerer godt og har en litt surt natur. Landscapers plante ofte dem i lunder å dra nytte av fargeendringer kommer høsten.

Daisy Fleabane

Daisy fleabane (Erigeron philadelphicus) er mye som en aster, men denne wildflower blomstrer mye tidligere enn sine fettere, blomstrende i April og fortsatte i juni. De små hvite blomstene dukke opp på flere grenene av daisy fleabane, med flerårig plante vokser til 30 inches. Kjølig vær avskrekke ikke veksten, siden det er en arter i USDA sone 2. Daisy fleabane har mange funksjoner i et landskap, inkludert som en del av rock hager, hytte hager og innfødt plante hager.

Virginia Creeper

Virginia creeper (Parthenocissus quinquefolia) er en vinranke for kjølig vær, økende til 50 fot. Virginia creeper besitter palmately sammensatte bladene, med mellom tre og fem brosjyrer bestående av hvert blad. Solid fall farge og blåaktig bær som tiltrekker fugler er salgsargumenter av denne arten. Virginia creeper vokser opp trellises og vegger, eller den fungerer som bunndekkende.

Hvit Gran

Steder der somre fortsatt kjølig er optimale innstillinger for hvit Gran (Picea glauca), en needled eviggrønt tre som vokser til 60 fot. Native til mye av Canada og mange nordstatene, hvit Gran har stiv, grønne nåler og lysbrune kjegler. Barken er brunaktig grå på en hvit Gran. Arten har noen alvorlige feil eller tre sykdommer som påvirker den. Bruke det som et prøven tre eller opprette windbreaks med den.