Felles sone 5 blomster

January 14

Geografiske områder vises av soner basert gjennomsnittlig årlig minimum temperaturer. Dette bidrar til å identifisere hvilke blomster tåler klimaet og forhold i spesielle soner. Det er viktig å matche blomster til en aktuelle klimaendringer slik de vil trives. Det er en vakker rekke felles blomster til sone 5, som inkluderer områder i Midtvesten og nordvestlige USA.

Aster

Aster er en flerårig i nyanser av lilla, blå og rosa, med en gul sentrum. Blomstrende sesongen er fra sensommeren i fall. Denne blomsten er raskt voksende og krever full sol og gjennomsnittlig jord.

Iris

Iris er en høy tre-bladet blomst med krusete hår på fossen. Denne blomsten trives i full sol og tilbyr et utvalg i farger. Blomstrende sesongen er vanligvis middels til sent våren. Noen varianter vil blomstre igjen i senere sesongen.

Peony

Peon har en duftende duft og blomstrer i midten av våren til forsommeren. Blomster er store og buskete og gjøre det bra i full sol. Rik og godt drenert jord er best egnet til denne saftig blomsten.

Flerårig geranier

Flerårig geranier er buskete og krever full sol med delvis ettermiddag skygge. Blomster kan bli kuttet tilbake på forsommeren for mer blomstrer i høst. Farger varierer fra pastell til levende og vokser best i fuktige, godt drenert jord.

Flerårig Hibiscus

Flerårig hibiscus områdene i høyde fra 3 til 8 fot høy. Blomstrer varierer fra 4 til 10 inches i diameter og er i nyanser av primærfargene. Kreves full sol og masse vann.