Felles husholdning desinfeksjonsmidler

February 24

Husholdningenes desinfeksjonsmidler brukes til å rense, desinfisere og eliminere lukt hjemme. Det finnes flere typer husholdning desinfeksjonsmidler på markedet, hver med ulike potencies, dufter og anbefalte bruk områder i ditt hjem. I tillegg til desinfeksjonsmidler tilgjengelig i butikkene finnes det løsninger ofte funnet i ditt hjem som kan også brukes som desinfeksjonsmiddel.

Universal Bleach

Du kan bruke Universal blekemiddel å rense, desinfisere, drepe mold, fjerne lukt og rense vann. Blekemiddel kan brukes til å rense alle rom i hjemmet. Universal bleach er tilgjengelige i forskjellige luktene, samt unscented. Hvis du bruker blekemiddel for å rense vann, Center for Disease Control anbefaler bruke unscented blekemiddel. Alltid bruke blekemiddel i et godt ventilert område og aldri blander blekemiddel med produkter som ammoniakk, da dette kan føre til en reaksjon som produserer giftige gasser. Når du bruker blekemiddel for å rengjøre, bør du alltid fortynne blekemiddel med vann i forholdet 1 kopp blekemiddel til 5 gallon vann. Blekemiddel flekker også så test overflatene du er desinfisering forhånd, og pass på å ikke få det på klær.

Ammoniakk

Ammoniakk er en annen desinfeksjonsmiddel brukes i husholdninger som du kan kjøpe fra de fleste butikker som selger husholdning rengjøringsmidler. Ammoniakk er ikke bare et desinfeksjonsmiddel, men er også den viktigste ingrediensen i produkter som vindu rengjøringsmidler. Alltid holde området du er desinfisering godt ventilert ved ammoniakk, som det kan føre luftveier. Bruk hansker når rengjøring med ammoniakk fordi det kan føre til hudirritasjoner og brannsår. Aldri blande ammoniakk med blekemiddel, som produserer giftige gasser. Hvis du kjøper husholdningenes ammoniakk fra butikken, bør det allerede fortynnet, så det er ikke nødvendig å legge vann.

Rubbing alkohol og hydrogenperoksid

Rubbing alkohol og Hydrogenperoksid er løsninger som folk har vanligvis i sine hjem, spesielt for bruk i førstehjelp. Men er både rubbing alkohol og hydrogenperoksid green alternativer til den kjemiske løsningen finnes i butikkene. Du kan bruke rensevæske direkte til overflaten du ønsker å disinfect med en klut. Ventilere området og holde barna unna mens du rense. Ulempen å bruke Husk rubbing alkohol som desinfeksjonsmiddel er at det er brannfarlig, så å nøye tørke overflaten ned med vann og en tøyet etter at du har desinfiseres. Når du bruker hydrogenperoksid for å desinfisere, bland en halv-og halv løsning med vann. Du kan også bruke peroxide for å drepe mold ved å blande en del peroxide med to deler vann og la det sitte i en time.