Fekting under Alternativer for dekk

July 27

Dekk fekting serverer en rekke formål for huseiere. Gjerder kan blokkere vinden på et dekk, sikre sosiale sammenkomster og hindre personer fra å falle av en hevet dekk. Men dekk gjerde også en dekorative formål og gi dekk en svært uvanlig, tilpasset utseende. Huseiere har mange valg når det gjelder dekk fekting, så det bør være alternativer som passer de fleste budsjetter og landskap design ordninger.

Tre

Mange huseiere pris på naturlig utseende og allsidighet av tre gjerde for sine dekk. Tre kan være skåret inn egendefinerte figurer eller kombinert med andre materialer som metall eller glass, en individualisert utseende. I tillegg kan en treterrasse gjerde bli malt eller beiset slik huseiere kan oppnå presis farge som de ønsker for deres fekting. Men krever en treterrasse gjerde mye vedlikehold. Malt eller beiset dekk måtte bli rørt opp hvert femte år, og tetningsmasse bør brukes også. Trykk behandlet trelast skal brukes til dekk fekting, så det er bedre tåle fuktskader. Fordreining, splitting eller råtnende oppstår med tre dekk fekting, må deler av gjerdet erstattes når det blir usikre. Treterrasse fekting er vanligvis den billigste typen gjerde, så kan det være best for huseiere på et budsjett.

Komposittmaterialer

For huseiere som liker utseendet på tre men foretrekker en mer robust fekting alternativ, kan et sammensatt gjerde være det beste valget for dekk. Sammensatt gjerder er laget av en kombinasjon av plast og tre materialer, slik de har utseendet på tre men er lenger varig og krever mindre vedlikehold. De er også ikke utsatt for de samme problemene som herjer treterrasse gjerder, for eksempel ujevnheter, råtnende eller insekt angrep. Sammensatt gjerder kommer i forskjellige farger og stiler, så de kan tilpasses for å passe en home arkitektur eller design stil.

Vinyl

Vinyl er et slitesterkt alternativ for et dekk gjerde. Det krever mye mindre vedlikehold enn tre fekting og er ikke utsatt for falming, riper, fordreining, rotting eller insekt angrep. Men kommer vinyl dekk fekting vanligvis i kits, så design og farge alternativer kan være begrenset. Dessuten, er det en av de dyreste fekting dekk, så det ikke kan være et godt alternativ for huseiere på et budsjett.

Herdet glasspaneler

For en funky og moderne utseende, kan huseiere velge et dekk gjerde laget av herdet glasspaneler. Disse gjerde kan er i hovedsak usynlige men blokkere for vinden og tjene som en sikkerhet rekkverk hindre personer i å falle av en hevet dekk. Glass panel gjerder kan være kostbart, avhengig av gjerdet. Glasspaneler er vanligvis holdes mellom metall eller tre gjerdestolper, men lett kan fjernes hvis de trenger å bli reparert eller erstattet.