Feilsøking tenningen på en sentral ovn

March 21

Brenner brenner ikke

Hvis din sentrale varmtvannsberederen bruker olje, deretter tenningen problemet er ikke så mye elektrisk drevet starteren som brenneren. Disse brennerne har dyser med så liten som et knappenålshode, betyr at de kan bli tette lett. Oljen forsyning kan har blitt forurenset med vann, enten gjennom sprekker i oljetanken eller kondens når tanken ble blir etterfylt. Kontrollere, koble olje forsyning slangen fra brennerne og fange noen dråper i en gjennomsiktig beholder. Olje og vann blander ikke, betyr at du skal kunne se vannet virvler over olje hvis den finnes. Vann som skal vises, vil du måtte avløp oljetanken og fylle den. Hvis det er ingen vann stede, brenner munnstykket har fått tett og må erstattes.

Indikatorlys brenner ikke

Sentralvarmesystemer drevet av naturgass har ikke et problem med brennerne, men indikatorlys som brukes til å tenne brennerne kan være problematisk. Kontroller først at det er gasstrykket i linjene leder i sentrale ovnen, bør det være en målestokk der du kan lese. Deretter kontroller kontroll gassventilen "pilot"-innstillingen. Trykk tenning stud hvert 10 sekund. Hvis piloten ikke starter etter ca fem minutter av dette, fungerer thermocouple ikke skikkelig. Dette er en wire sensor i en stål rør eller ermet ved siden av piloten lyset. Det er hva styrer ventilen leverer gass til piloten lyset. Hvis den har brutt piloten lyset går ikke lys eller det ofte. Heldigvis er det en rimelig del å erstatte.

Sentrale varmeapparatet starter ikke

Elektrisk drevne sentrale varmeovner ikke har en tenning som gass og olje drevet varmeovner per se. Men de har problemer med å starte, akkurat som resten. Feilsøk dem trenger du et Voltmeter. Fjern sentrale Ovnens tilgangspanelet og se etter tenningen sikring port, vanligvis er det flere ruter blå plast med ledninger inn portene. Dette er tenning sikringer. Trykk voltmeter til ledninger av hver å sørge for at de bærer gjeldende. Hvis de ikke, så må de byttes. Hvis de er, da er den sentrale varmeren til oppvarming spoler ikke fungerer, og må skiftes.