Feilsøking svart vann fra en ovn

December 1

Feilsøking svart vann fra en ovn

Svart vann og rust buildup i en ovn ikke bare ser dystre, men det reduserer effektiviteten av enheten betydelig. En mulig årsak kan være todelt. Lime buildup på anode stang er vanlig. Som kalk former, det bryter ned overflaten av modulen og oppløses den i vannlagring. En annen mulig årsak svart vann er karbon karbonat buildup på varmeelementet. Hvis du har svart vann i varmtvannsberederen, sjansene er ett eller begge disse problemene vil være skyldige.

Instruksjoner

Slå av gass eller elektrisitet til varmtvannsberederen. Dette vil bety å finne strømkilden, enten det er av elektriske breaker eller en gassventilen og avvikling flyten.

•Locate vann ventilen og slå av noe vann skal varmeapparatet.

•Åpne trykket ventilen på tanken vakuum.

•Vri avløpet på varmtvannsberederen og la det stående vannet i tanken kjører inn i et avløp eller bøtte. I noen tilfeller kan du vil koble en slange til ventilen, og la vannet gå gjennom slangen inn et avløp eller sluk.

•Skru mutteren på toppen av tanken. Dette sikrer anode stang. Fjern mutteren og dra opp på stangen for å fjerne den. Undersøke stykket. Svart vann kan være et resultat av rod oppløsning eller buildup. Hvis stangen vises dekket av kalk eller brutt ned, erstatte delen. Klipp på nye stang og sett den. Skru mutteren.

•Trekk dekselet nær bunnen av tanken til varme-element. Koble ledningene fører til elementet og fjerne skruene som holder den på plass. Dra elementet ut.

•Examine elementet for kalsiumkarbonat buildup. Hvis elementet viser tegn på slitasje eller en film, erstatte stykket. Kjøpe et tilsvarende objekt. Koble ledninger og sikre delen med skruer.

Tips og advarsler

  • La vannet avkjølt før tapping det. Det kan ta 20 eller 30 minutter.