Feilsøking Lennox varmepumpe

July 24

Feilsøking Lennox varmepumpe

Lennox varmepumpe er en klimaanlegg som opererer ved sirkulerer luften i hjemmet ditt mens du legger varme til luften, eller ta det bort. En standard klimaanlegget virker ved å fjerne varmen fra innsiden air, og slippe det utenfor. Varmepumpe har evnen til å reversere denne prosessen, eliminerer behovet for to separate enheter for oppvarming og kjøling. Feilsøking Lennox varmepumpe er et relativt enkelt prosess.

Instruksjoner

•Kontroller kraften og kretsbrytere er på. Også sjekke for å sikre at alle emegency av brytere ikke har blitt vendt.

•Bruk termostaten aktivere varmepumpe. Hvis det er tørste, løpe den inne kul måte; Bruk varmemodus hvis det er kaldt ute. Kjører varmepumpen i varmemodus når det er varmt ute, kan det føre til skade på systemet.

•Kontroller luften som kommer fra luften åpninger. Det bør være en jevn flyt av luft, og det bør være en merkbar forskjell i temperaturen.

•Lytt til kompressoren i utenfor enheten. Kompressoren bør skal operere stille. Du skal ikke kunne høre noen sliping, dukker eller squealing kommer fra kompressoren.

•Test den reverserende ventilen inne din system ved hjelp av testen genser terminaler plassert på ventilen. Les produsentens instruksjoner for riktig prosedyre å teste den reverserende ventilen for din bestemt modell av Lennox varmepumpe.