Feilsøking lekker toalett

May 31

Feilsøking lekker toalett

Toalettene kan lekke internt eller eksternt. Eksterne lekkasjer kanneavreise bassenger med vann på badet gulvet som kan til slutt føre til alvorlige vannskader. Intern toalett lekkasjer krever tanken å kontinuerlig påfyll, å kaste bort vann. Finne plasseringen av en toalett lekkasje tar nøye undersøkelse og feilsøking ferdigheter.

Instruksjoner

•Trekk toalett tank deksel av og legg den på et trygt sted. Slippe flere dråper av mørke mat fargestoffer i toalett tank vann og se hvor konditorfarge reiser, indikerer den generelle plasseringen av lekkasjen.

•Stram boltene som fester tanken til bollen hvis konditorfarge avslutter tanken rundt bolter. Sett inn en flat skrutrekker i toppen av bolter for å holde dem stasjonære mens du strammer mutterne på undersiden av tanken med en skiftenøkkel. Hvis bunnen av akvariet fortsetter å lekke, fjerne gamle bolter og skiver og installere erstatninger.

•Stram mutteren som kobler vannforsyningen linje til bunnen av toalett tank med justerbar tang, hvis konditorfarge vises rundt denne tilkoblingen.

•Examine kjeden koblet til toalett tankens flapper ventil hvis konditorfarge kommer ut i bollen. Rett kjeden det bundet. Hvis kjeden ikke lenge nok til å tillate flapper lukkes, slip kjeden av klippet på slutten av armen som kobler til toalett håndtaket, og deretter skli en kjedekobling klippet så kjeden har tre linker verd av slakk når flapper er helt lukket. Ta av den gamle flapper og installere en erstatning hvis lekkasje fortsetter.

•Trekk av plast kuppel caps på undersiden av toalettet hvis vannet samler rundt foten av toalettet. Trekk mutterne på skapet flens bolter bruker en skiftenøkkel, stopper når du føler motstand fra nøtter.

•Unseat toalettet fra gulvet hvis lekkasje ved foten av toalettet fortsetter. Lukk på toalettet vannet ventilen skylle toalettet en gang for å tømme vannet ut av det, og deretter fjerne nøtter fra skapet flens bolter med en skiftenøkkel. Dra opp på toalettet for å fjerne den fra skapet bolter og sett det til side.

•Scrape voksen ring av flensen på gulvet med en sparkel og deretter undersøke flensen for skade. Bruk silikon caulk til undersiden av reparasjon stroppen, hvis du finner flensen er skadet, og deretter kjøre skruer gjennom anker hullene i reparasjon stroppen og i gulvet. En ny forsegling, med den runde siden peker opp mot på toalettet, på reparasjon stroppen, og erstatte toalettet. Trekk mutterne på skapet bolter så ikke flytter toalettet.