Feilsøking ismaskin av kjøleskap GE Monogram

September 17

GE Monogram kjøleskap linjen er en serie av husholdningsapparater utviklet av General Electric funksjonen en side-ved-side-Fryser kjøleskap design. En ice maker skuffen i fryseren siden av apparatet dispenses is ut av fryseren døren, men til tider denne skuffen og dispenser kan mislykkes på grunn av is blokkering eller et sensoren armen problem. Selv om du har nesten ingen apparatet reparasjon erfaring, kan du feilsøke og reparere disse vanlige problemene.

Instruksjoner

•Kontroller at GE Monogram strømledningen er festet et strømuttak før du fortsetter. Enkel feil som dette er ganske vanlig.

•Åpne fryseren siden av GE Monogram kjøleskapet hvis dispenser på fryser døren ikke er dispensing is. Sjekk ice skuffen øverst i fryseren for noen store isblokker. Disse blokkene sikkerhetskopiere is og blokkere dispenser, holde isbiter når glass. Fjern alle isblokker å tømme ut skuffen.

•Look for GE Monogram sensoren armen, som ligger i den øvre delen av innsiden av fryserens ice skuffen. Denne sensoren armen viser ice maker forsamlingen om is må gjøres. Kontroller det er ingen overløp av isen bygget opp til punktet at det berører eller hindrer sensoren armen.

•Bruk å flytte GE Monogram sensor for hvis det har blitt fast i oppreist stilling. Baren sensoren må være nede for at kjøleskapet for å lage is.