Feilsøking House takrenner

December 11

Vann kan forårsake mye skade på hjem. Det trenger ikke være en flom heller. Everyday drenering som oppstår i hjemmet ditt foundation eller vann drenering direkte ut av rennesteinen kan forårsake en mengde dyre problemer inkludert, vann i kjelleren, foundation sprekker, mold og mugg, peeling maling, Taktekking problemer og landskap erosjon. Heldigvis, med litt vedlikehold kan du sikre at maskinen rennesteinen er å holde vann fra ditt hjem.

Tresko

Når bladene, nøtter, barnåler, pinner og annet rusk samler i takrenner de hemmer vannstrømmen og noen ganger blokkere det helt. Du kan fortelle din rennesteinen er tett hvis vann kjører over kanten. Ikke bare gjør dette skape en irriterende høy lyd, men det sender vannet renner rett inn grunnlaget for ditt hjem. Hvis vannet kjører over baksiden av rennesteinen, er det skal warp maling og råtne materialene i tak, vegg og bjelkelaget. Rusk selv vil slå til slam og gi et hjem for insekter, angripe metallet som gutter er laget av og lage en brannfare.

Så hva gjør du? Få opp der med noen hansker, en hand murskje og en bøtte og fjerner gunk. Tømme innbindingsmargene på renset med en hageslange. Hvis det er fortsatt tett, rusk er sannsynligvis fanget i albuen (svingete del av downspout) demontere med en skrutrekker (eller drill hvis den har nagler) og rengjør albuen.

Rengjør innbindingsmargene på hvert år. Hvis du er ubehagelig på en stige, leie en profesjonell. Også vurdere et produkt som gutter vakter, som vil holde høyst debris ut av rennesteinen i første omgang.

Sagging og usammenhengende takrenner

Når du rengjør innbindingsmargene, gjør en visuell inspeksjon. Noen av bitene kommer fra hverandre? Er sagging parentesene som holder rennesteinen på plass? Mange usammenhengende biter av rennesteinen kan bare presset sammen igjen og forseglet med rennesteinen sement. Hvis en brakett tillater rennesteinen å synke, må du enten å feste braketten, eller hvis den er ødelagt, erstatte den. De er tilgjengelige på eventuelle jernvarehandel. Huske på at takrenner skal kjøre fra slutten til downspout---de ikke er nivå som de kan vises.

Hull i rennesteinen

Under inspeksjon kan du merke et hull i din rennesteinen. Dette er en enkel fastsette. Få et stykke skrap (samme type som din rennesteinen) som er tomme på alle sider større enn hullet. Ren og grov sand hullet med en stålbørste. Spre rennesteinen reparasjon sammensatte rundt hullet. Satte lappen og dekke det med mer sammensatt. Hvis hullet er pin størrelse, vask den med en stålbørste og bruker klare, vannavstøtende lim å plugge hullet.