Feilsøking for en Genset

October 27

En genset består vanligvis av en Dynamo og motor montert sammen på en ramme med et drivstoff tilførsel, batteri, Kontrollpanel og lyddemper. Generatorsett ligger nær bygningen eller hjem krever ekstra strøm og brukes som ekstra strømforsyning, eller som en nødsituasjon strømforsyning. På grunn av sin portabilitet, generatorsett brukes også i en rekke bygging applikasjoner der det er ingen andre pålitelig kilde av makt. I tilfelle av en feil med en genset, finnes det en rekke ulike feilsøking gjøre metoder som kan hjelpe funksjonen genset riktig igjen.

Instruksjoner

•Kontroller at drivstoff i genset er riktig. Vanlig blyfri bensin er den foretrukne drivstoffet, men etanol eller metanol blander kan også brukes. Alle etanol blanding brukes må ikke inneholde mer enn 10 prosent etanol, mens metanol blander ikke kan inneholde mer enn fem prosent metanol og inneholder korrosjonshemmere og kontakt løsemidler.

•Kontroller at oljenivået i genset er så nær som mulig til full uten å passere "full" linjen. Overfylling motoren med olje, kan det føre til at motoren å stenge. Skifte oljefilter når oljen er endret og sikre at olje fyll hetten er tett skrudd på å hindre olje lekker. Påse alltid at genset er slått av før du kontrollere eller endre olje, som svært varm olje kan løses ut fra motoren ellers.

•Trekk alle elektriske enheter blir drevet av genset hvis genset boder og mislykkes å starte. Deretter Kontroller drivstoff nivå, olje nivå og batteri tilkoblingen. Hvis alle nivåer og tilkoblinger er fine, ombytte enhetene en gangen til genset begynner å stoppe igjen. Koble den siste elektriske enheten koblet og noter hvor mange enheter plugget i, da dette er den genset maksimal belastning.

•Kontroller at genset har skikkelig forberedt hvis opererer i høyden eller høy temperatur miljø. Den genset utgang vil reduseres med én prosent for hver ti graders økning i romtemperatur over 85 grader Fahrenheit. Videre reduseres utgang med tre og en halv prosent for hver 1000 fot høyde over basen Driftshøyde 500 fot. For å bekjempe utgang reduseres, sikre at 15w-40 olje brukes og at ingenting kan blokkere den genset luftinntak.