Feilsøking elektrisk sentralvarme

September 17

Ved å ringe en reparatør

Hvis det er problemer med en elektrisk sentralvarme enhet, bør det virkelig bli sett på av en profesjonell som er lisensiert til å håndtere jobben. Det er imidlertid et par ting som kan gjøres av eieren å utelukke eller muligens også løse et problem, og i det minste vet hva reparatør skal fikse. Hvis det er en mangel på varme, men air fortsatt blåser, har mer enn sannsynlig varmeelementet brent. Hvis verken varme eller viften fungerer, kan dette også være varmeelementet, men det kunne viften. Uansett en reparatør er nødvendig. Hvis systemet synes å kjøre selv om den har nådd ønsket temperatur, kan dette bety termostaten er brutt. Kontroller dette ved å skru termostaten ned og se systemet. Hvis ikke, termostaten må erstatte. Hvis det slår system, deretter Juster den høyeste temperatur og se systemet igjen. Hvis dette skjer så termostaten er ikke ødelagt, men trenger kalibrering. Uansett en reparatør må kalles.

Langsom varme

Hvis luftstrømmen i hjemmet synes å være svak til ikke-eksisterende, kan det være et problem med filteret. Kontroller alle inntak filtre som filteret på selve systemet og se om de er skitne. Hvis ja, fjerne og erstatte med nye. Et system kan bare sende ut at den bringer, og hvis filtrene ikke er slik at luft inn i system, det ikke varme og sende det tilbake gjennom.

Temperatursvingninger i rom

Hvis det virker som noen rom er kaldere eller varmere enn andre, kan det være et enkelt tilfelle av registre ikke blir justert riktig. Kontroller at registre er åpne og komme tilbake og kontrollere rommene igjen i en halvtime. En annen grunn for dette problemet kan være kanalen arbeidet. Gå til loftet i gjennomgangen plass der kanalen arbeidet for systemet ligger og prøve å finne området hvor rommet som er kulere ligger. Kontroller at kanalen arbeidet er koblet og lukket ordentlig. Hvis ikke, kan det være løst lett med forsyninger fra jernvarehandel.

Ringer elektrikeren

Hvis systemet slås av uten forvarsel, kan det breaker. Gå til boksen og sjekk bryteren. Hvis det har blitt kastet, slå den på igjen. Hvis det skjer igjen en elektriker, ikke en oppvarming reparatør, nødvendig.