Feilsøking av en Thermo stolthet oljebrenner

April 5

Feilsøking av en Thermo stolthet oljebrenner

Thermo stolthet oljebrenner kjøres ikke

Hvis oljebrenner ikke kjører, det er en god sjanse for at det er en elektrisk eller drivstoff. Først kontrollere at ovnen er slått på og at ingen strømbrytere har blitt kastet og ingen sikringer blåst. Hvis dette ikke er problemet, kan motoren har overbelastet eller overopphetet. La det sitte i en halv time før trykker tilbakestillingsknapp. Bør problemet vedvarer, er det sannsynlig drivstoff-basert. Sørg for at drivstofftanken ikke er tom. topp det av hvis må være. Dette skulle ikke være tilfelle, så er det sannsynlig drivstoff blokkering. Rense olje pumpe silen og oljefilteret. Profesjonell hjelp vil være nødvendig bør brennstoffledningen selv må renses.

Thermo stolthet oljebrenner produserer ikke nok varme

Kontroller at termostaten er satt høyt nok til å slå på ovnen. Hvis ikke, så heve innstillingen 5 grader. Erstatte sentrale luftfilteret hvis det er skitne. likeledes feilfri blåser motor samlingen i ovnen hvis det er tett. Hvis det ikke er problemet, kontrollerer du at beltet kobler viften motoren til viften er stram og ikke frynsete. Det må justeres eller erstattet hvis det sags. Skal ingen av disse forslagene øke mengden varme Thermo stolthet oljebrenner skaper, kan brennerne seg være skitten eller feil. Dette problemet skal løses av en lisensiert servicetekniker å sikre sikkerheten til deg.

Thermo stolthet oljebrenner ovn brann ikke

Brenneren branner av gjennomsnittet av en elektrisk produsert gnist, lik som produseres av en tennplugg i en motor. Det kan bare være to grunner Hvorfor ovnen ikke vil brann: det er ingen drivstoff nå brenneren, eller tenneren ikke gnist. Kontroller at det er drivstoff i Ovnens reservoaret og at oljefilteret er ren. Neste åpne opp servicepanelet på ovnen og Finn stabel kontroll tilbakestillingsknappen. Kabler og plugger bør ramme den. Kontroller at alle ledningene er uskadet og pluggene er sikkert på plass. Trykk Tilbakestill stabel kontroll. Dette skal tvinge tenneren brann. Hvis dette ikke virker, tilbakestillingsknapp Prøv å bruke kontrollen stabel hver noen minutter for omtrent en halvtime. Hvis brenneren ikke brann i denne tiden, vil du sannsynligvis måtte krever en profesjonell service og reparasjon.