Feilsøke tidsautomatikken belysning som flimrer

January 4

Feilsøke tidsautomatikken belysning som flimrer

Automatisk tidtakere er ikke bare nyttig enheter; de er viktige for familiens trygghet og sikkerhet hjemme og sikkerhet hjemme selv når du er borte. Tidsautomatikken belysning er ideelt for belysning omgivelsene dagslys viser skygger, redusere faller og skadene; og det kan tjene som et tyveri avskrekkende: Hvis en innbruddstyv tror hjemme er opptatt fordi lys kommer på eller gå av, han er mindre sannsynlig å bry å skrive det inn.

Automatisk tidtakere brukes til å slå på Christmas lys, patio lykter og andre utendørs fixtures klokkeslett hver dag. Mange bruke tidsautomatikken lys å komme på kort tid før de kommer hjem fra jobb på kveldene så de trenger ikke å angi et mørkt hus fra en mørk innkjørsel.

Hvis lys som rutes gjennom din tidsautomatikken flimrer, feilsøke å diagnostisere og potensielt løse problemet.

Instruksjoner

•Look på ledningene på tidsautomatikken lyset å sikre at det ikke slitt eller skadet. Hvis så det er best å erstatte timer siden en erstatning er relativt billig og en slitt er en brannfare.

•Kontroller pluggen å sikre at det er riktig koblet til stikkontakten. Hvis det er løs og ikke gjør, fører dette flimringen.

•Force utstikkerne bredere med fingertuppene når du kobler fra stopuret, særlig hvis det var ikke sikre i stikkontakten. Dette hjelper opprettholde kontakt og bo i uttaket riktig.

•Kontroller skiven eller bryterinnstillinger på tidsautomatikken light. Denne eksterne eller rekke brytere programmer timeren på for en angitt perioder. avhengig av merket og modellen kompleksitet, kan en tidtaker være angis i trinn på 15 minutter eller timer, en døgnåpen loop eller selv en 7-dagers loop. Hvis urskiven, brytere eller andre enheter er mellom to innstillinger, kan flimring føre.

•Twist lyspære forsiktig i kontakten eller i egenskapsinnstillingen ellers, for å sikre at det er sikkert på plass. Hvis pæren ikke tett i kontakten, kan det ikke gjøre riktig kontakt med kontakten, som ofte resulterer i flimring.

•Trekk lampen eller lys fra strømkilden. Fjern lyspære og se innenfor socketen å se hvis kontakten er deprimert. Dette er ofte et tynt stykke messing eller andre metall i bunnen av kontakten åpnes. Løft kontakten forsiktig med spissen av en flat skrutrekker eller et par wire tang hvis det er potetmos ned. Heve en deprimert kontakt litt noen ganger løser en flimrende problemet.

•Test tidsautomatikken lys i en annen stikkontakt i ditt hjem. Hvis det fungerer riktig i en annen stikkontakt, kan du ringe en elektriker for å diagnostisere problemet i uttaket som gir deg problemer.

Tips og advarsler

  • Les instruksjonene på din automatisk timer lys før du installerer den.
  • Kontroller at din tidsautomatikken er egnet for utendørsbruk hvis du bruker det til lys utsiden av hjemmet ditt. Utendørs tilpasset tidtakere er værbestandig; fuktighet kan føre flimring hvis en timer du bruker utendørs ikke er ment for utendørs bruk. Bruke en som ikke er egnet for utendørs bruk er også farlig.