Feilsøke Snapper Luke Eaters

March 7

Snapper Luke etere er streng trimming bruker tynne nylon line klippe gress, ugress og liten børste. En bensinmotor krefter Snapper Luke eater. Feilsøke en Snapper Luke eater kan være nyttig hvis trimmeren mislykkes å starte eller kjøre riktig. I stedet for å henvise klippeverktøyet til et verksted, ta tid til å sjekke drifts prosedyrer og deler av Snapper klippeverktøyet første.

Instruksjoner

•Tøm bensin fra drivstofftanken i en beholder. Finn drivstoffilteret i innebygd i brenselet linjen mellom drivstofftanken og motor. Dra drivstoff fra begge ender av filteret. Kjøp en passende erstatning filter og installere i gassledningen.

•Legg bensin til drivstofftank og olje til motoren olje filler tube. Ikke bland drivstoff og olje sammen når du arbeider med en fire-syklus motor.

•Grasp støvel på slutten av tennpluggen ledningen og trekk ledningen fra spissen tennpluggen. Løsne og fjern tennpluggen med en tennpluggen skiftenøkkel. Tørk av overflødig karbon eller drivstoff fra tennpluggen med en klut. Erstatte en gammel eller svidd tennpluggen med en passende erstatning. Tråd tennpluggen tilbake i motoren og stram sikkert, men må ikke strammes med tennpluggen wrench. Fest tennpluggen wire tilbake til tennpluggen spissen gjør at det er ordentlig festet.

•Locate luften renere bolig på siden av motoren. Fjern luften renere bolig dekselet og fjerne luften renere. Vask skum luften renere med oppvaskmiddel og rennende vann. Skyll støvsugeren grundig og la den tørke før du installerer tilbake i luften renere bolig.

•Examine kjøling fins på baksiden av motoren. Fjerne skitt og debris fra mellom finnene med en stiv børste. Løsne og fjern rusk som kan forstyrre motoren skikkelig.