Feilsøke natt lys funksjoner

February 28

En nattlys gir lys som kan hindre en ulykke, samt gi beroligende komfort for et barn som har natt redsel eller er redd for mørket. Du kan feilsøke nattlys som ikke fungerer til full bruk - ingen spesielle verktøy eller elektronikk ferdigheter kreves. Men kanskje noen forsyninger fra en jernvarehandel eller belysning forsyning butikk behøves, som en midlertidig frakobling av elektriske linjen leverer uttaket natten lyset er koblet til.

Instruksjoner

•Trykk på knappen eller Vend bryteren natt lys til "Off" posisjon. Trekk natt lys ut av stikkontakten. Grep av natten lett i en hånd og baksiden av natten lys i den andre. Trekk ut av natten lyset og sett det til side. Skru den brente ut lyspære fra innenfor det pære socketen - hvis pæren vises sprakk, sette en arbeid hanske før skru ut den fra kontakten. Kast pære riktig. Skru en erstatning pære kontakten og sett dekselet tilbake på. Koble natt lys tilbake i stikkontakten. Slå den på å teste.

•Trekk er natt lys plugg ut av stikkontakten. Koble en bordlampe til stikkontakten. Slå--hvis lyset ikke aktiverer, kraften leveres til stikkontakten er aktuelle. Gå til sikringsskapet i kjelleren eller verktøyet skapet i huset og plassere bjelken av en lommelykt på hver av sikringer. Trekke ut sikringen med glass panel mørkere i forhold til resten, og sett en reservesikring. Hvis kretsbrytere brukes istedenfor sikringer, pek stråle av lommelykten over effektbrytere fram til er ikke selv med resten. Presse denne strømbryter opp eller ned for å gjøre det selv med resten. Koble den bordlampe strømledningen fra stikkontakten. Koble natt lys tilbake i stikkontakten.

•Trykk på knappen eller Vend bryteren på siden av boble natten lyset å omdreining den av. Trekk boble lys natt lys ut av stikkontakten. Sette på et par arbeidshansker. Hold boble natt lys i den ene hånden mens du skru boble modulen fra natten lett med den andre hånden - rotere modulen boble sakte mot klokken helt til det kommer gratis natten lyset. Avhende modulen boble riktig siden det inneholder en giftig væske. Skru på en erstatning boble modul - finger tetthet bare. Koble boble-nattlys til veggkontakten og slå den på. Se boble nattlys som den varmes opp i løpet av en halv time og begynner å sende bobler opp og ned lengden.