Feilsøke Moen uttrekkbar kjøkkenvasken kraner

November 24

Feilsøke Moen uttrekkbar kjøkkenvasken kraner

Moen uttrekkbar kjøkken Oppvaskkum tappekran er en høy kvalitet, praktisk apparatet. Den uttrekkbar funksjonen lar rengjøring Potter og vanskelig å nå områder i store panner. Det legger til allsidighet og funksjonaliteten til kjøkkenet. Kranen er imidlertid ikke uten sine problemer. Et vanlig problem er at håndtaket glir ned når det skal bo i "på" posisjon. Når det skjer, er det på tide å gjøre noen feilsøking.

Instruksjoner

•Lavere kranen håndtak til av-stilling. Sjekk Allen mutteren under kranen håndtaket. Sett inn en Allen fastnøkkel i skruen, hvis det er fortsatt på plass. Slå av skiftenøkkelen til høyre for å helt skru håndtak. Løfte håndtaket. Vente å se hvis håndtaket faller tilbake igjen. Hvis den gjør det, er det et problem med din hånd.

•Fjern kranen håndtak ved å løsne Allen mutteren med en Allen fastnøkkel. Denne gangen slå av skiftenøkkelen til venstre og skru ut skruen. Dra håndtaket av. Skure sidene av håndtaket stammen med en scrub pute å fjerne silikon igjen på denne delen. Denne stammen stikker ut fra kranen ballen hetten under håndtaket. Det er delen håndtak lysbildene på.

•Bytt kranen håndtaket ved å skyve det tilbake over stammen. Stram Allen mutteren med Allen fastnøkkel til det er sikkert stramt. Deretter løfte håndtaket og vent noen sekunder. Dette burde fikse skyve håndtere problemet. Hvis referansen er for stramt, må kassetten silikon fett.

•Fjern kassetten inne kranen selv ved å ta av hetten håndtak og ball. Løsne skruene med en skrutrekker og fjern kassetten. Bruke silikon fett kassetten i og utenfor. Deretter erstatte den, fullt stramme skruene, koble ballen hetten og re-installere håndtaket.

•Fjern tappekran cartridge og erstatte den med en ny patron. Stramme skruene og prøv kranen igjen. Hurtigreparasjonen vil reparere lekkasjer og lav vann trafikkflyt problemer. Bare Erstatt patronen med en samsvarende Moen patron. Ellers vil kranen ikke fungere riktig.