Feilsøke Moen kjøkken kraner

September 2

Kassetten i din Moen tappekran håndtak inneholder alle ventiler og sel nødvendig å operere kranen. Når problemer oppstår det vanligvis begynner det. Sjekke denne delen løser problemer med lekker, lavere flyt priser og temperatur problemer. Hvis du har erfaring å ta ting fra hverandre, tar denne aktiviteten ca en halv time.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til kranen.

•Fjern den tappekran håndtak av tar ut den lille skruen i bunnen av håndtaket med en Allen fastnøkkel og skyve det av kranen. Ta av kuppelen ved å vri det mot klokken.

•Stram mutteren (runde mutteren på kassetten) med store tenger med urviseren. Montere kranen ved å erstatte kuppelen og håndtere og slå på vannforsyning. Teste kranen: Hvis lekkasjen forblir, fortsetter du med feilsøkingen.

•Ta av håndtak og kuppelen igjen. Fjerne patronen mutteren med store tenger. Skyv kassetten ut av kranen og rengjør det grundig med rent vann med en annen vask. Sett inn kassetten og montere kranen. Slå vannet på og teste kranen. Kontroller for lekkasje. Hvis problemet vedvarer, kan du fortsette feilsøkingen.

•Fjern håndtaket, dome mutter, og skyv den gamle patronen ut. Installere en ny blekkpatron fra et Moen reparasjonssett. Samle kranen ved å erstatte patronen mutter, dome og håndtak.