Feilsøke min Lennox gass ovn

September 7

Feilsøke min Lennox gass ovn

Ovner pleier å være ganske pålitelig, men som et apparat de er utsatt for en rekke problemer, hvorav mange kan unngås med riktig pleie og vedlikehold. Hvis din Lennox gass ovn ikke vil starte, gir ikke nok varme eller kontinuerlig sykluser av og på, kanskje litt feilsøking bare løse problemet uten å engasjere en reparatør.

Instruksjoner

• Start med grunnleggende. Termostat kan ha vært et uhell slått av, eller må nye batterier. Hvis det skjer, kontroller at den er satt til "varme", og at setpoint er over gjeldende romtemperatur.

•Gå rundt huset og sjekk alle åpninger at de er åpne og ikke er blokkert av møbler. 60% eller mer av åpningene er lukket eller blokkert, kan det gjøre din ovn overopphetes og slå.

•Rengjør luften filtre hvis du ikke har gjort så nylig. Filtrene i de fleste husholdninger må rengjøres hver månedene, ellers overdreven buildup kan blokkere varm luft fra å komme gjennom. Hvis Lennox modellen bruker disponibel filtre, må de endres.

•Kontroller at gassbrennere. De kan bli skitten eller tett med karbonavleiringer, da gassen skal slås av og brennerne kan fjernes og omhyggelig renset. Når de er rene, må du knytte dem trygt.

•Kontroller piloten lyset. Hvis det er, kan du prøve relighting det. Hvis det ikke lyser, må indikatorlys bolig renses. Hvis piloten fortsatt ikke lyser etter rengjøring, kan det være et problem med gasstrømmen, som krever hjelp fra en profesjonell.

Tips og advarsler

  • Spesifikke Lennox modeller kan ha egne quirks, og være utsatt for unike problemer som ikke dekkes over. Se Lennox nettsiden for bruk og omsorg manualer på hver bestemt modell.
  • Ikke forsøk å løse problemer som er utenfor av kompetanse. Mange ovn problemer, inkludert de som er knyttet til kabling, gasstrømmen og komplekse indre deler, trenger hjelp av en sertifisert profesjonell HVAC.