Feilsøke klær hårtørker problemer

January 9

Feilsøke klær hårtørker problemer

Tørketromler er tilgjengelig i mange stiler fra en rekke produsenter og gass eller elektrisk modeller. Tørkere installeres av profesjonelle teknikere og bør bare brukes av voksne. Barn bør ikke få lov til å spille i eller nær tørketrommel, da dette er en sikkerhetsrisiko. Det er best å rengjøre lo skjermen i tørketrommelen etter hver bruk å holde tørketrommelen fungerer godt. Andre problemer kan løses gjennom feilsøking før hjelp fra en tjeneste profesjonell er nødvendig.

Instruksjoner

•Sjekk strømtilførselen hvis hårføneren ikke fungerer og ser på strømbryteren eller sikring om nødvendig. Sikre døren bytte fungerer riktig, som tørketrommelen ikke vil fungere hvis døren bytte er feil.

•Kontroller tørketrommelen ligger ikke på en "Luften bare" syklus, hvis tørketrommelen ikke varme. Finn varmeelementet, en lang spiral av wire, og teste den for kontinuitet med en ohm meter, tilgjengelig på de fleste maskinvare eller hjem reparasjon butikker. Hvis det ikke er noen kontinuitet, må varmeelementet repareres.

•Examine vent røret for hindringer eller overdreven lo hvis hårføneren tar for lang tid å tørke. Rengjøre lo skjermen etter hver bruk. Når skjermbildet Lo er fjernet, se innsiden med en lommelykt se hvis røret synes svært tett, og bruke et vakuum til inntaks ut rusk så mye som mulig.

•Locate igniter på en gass tørketrommel, vanligvis plassert nederst i fronten i en kjegle-lignende metallrør. Se tenneren, som bør lyser blått når tent. Hvis det lyser oransje og deretter slås av, kan du kontakte en autorisert servicetekniker for reparasjon.

•Contact en autorisert servicetekniker hvis fremgangsmåten ovenfor ikke løser problemet eller hjelp er nødvendig.