Feilsøke hjem elektriske systemer

December 27

Elektriske systemet i et hjem gir strøm for å slå av ting, fra kjøkkenapparater til datamaskiner til hjemmekinoanlegg til varmtvannsberedere, blant mange andre. Det finnes en rekke enkle måter å feilsøke en hjem elektrisk system, som krever hjelp til en lisensiert elektriker.

Instruksjoner

•En crimped pære-kontakten kan forårsake intermitterende shorts i den elektriske linjen pære er trekker strøm fra - blåser sikringer eller tripping effektbrytere, avhengig av hvordan hjem systemet er kablet. Kontroller at det ikke er noen pågående shorts ved først å deaktivere og deretter koble strømledningene til en tabell eller gulv lamper. Avkjøl pærer for en halv time før skru dem fra pære kontaktene. Inspisere kanten av pære kontaktene å sørge for at kantene ikke er crimped. Hvis kantene er crimped, socket kunne skyldige og kan repareres av rette ut crimp med tang før skru pære tilbake igjen. Gjenta dette med alle taklamper.

•Kontroller kontaktene i en mur tallerken. Hold elektrostatisk tryllestavens tips en av de to elektriske kontaktene på veggen plate. Flytte tuppen rundt foran socket, får så nær som en tomme eller to men aldri berøre, å se hvis indikatorlampen går på. Hvis indikatorlampen går, betyr det en "live" eller "hot" wire kjører i socket - hvis ikke, det kan være et problem i tilkoblingen til kontakten eller med den elektriske linjen koblet til kontakten. Gjenta dette med de andre strømkontakt, deretter Sjekk andre i hele huset og i garasjen og på utsiden av huset, hvis den finnes.

•Gå til sikringsskapet. Presse hovedstrømbryteren ved siden av eller i sikringsskapet, avhengig av hvordan boksen var kablet, til "Off". Mål en lommelykt på sikringer i sikringsskapet. Stopp når du ser en sikring som glass panel er mørkere enn resten. Trekk sikringen og erstatte den med en kompatibel ny sikring. Skyv hovedstrømbryteren til "On" å avgjøre hvis strømmen gjenopprettes til problemområdet.

•Hvis kretsbrytere brukes og er tripping uten en forståelse for hvorfor, første trykk hovedstrømbryteren som siden, eller i noen tilfeller i boksen elektrisk til "Off" posisjon. Tur alle breakers til deres "Off" posisjon. Blåse den "På" siden av effektbrytere med pakker med trykkluft. Tørk den "På"-siden av effektbrytere med et papirhåndkle. Rist en kan elektrisk renere spray i fem sekunder. Spray "På"-siden av effektbrytere i to sekunder. Tilbake effektbrytere til deres "På" posisjon nå som støv og andre forurensninger er eliminert. Returnere hovedstrømbryteren til "På" posisjon.

Tips og advarsler

  • Bryter oppdaget i huset elektrisk linje skal repareres av en lisensiert elektriker. En god tommelfingerregel for reparasjoner er at hvis du ikke er sikker på hva du gjør, ikke gjør det - Ring et profesjonelt.