Feilsøke Gibson ovner

April 22

Gibson ovner er produsert av Nordyne og kommer i fast eller variabel hastighet, ett - eller to-trinns enheter med energi effektivitet rangeringer av over 80 prosent. Ovner er tilgjengelig i olje eller gass modeller og har en tung, Ripesikker skap og en elektronisk kontroll bord. Gibson selger alle ovner med 10-års begrenset deler garanti, men hvis mindre problemer oppstå under daglig bruk, som bruker noen feilsøkingsteknikkene løse problemet kunne forhindre en helt.

Instruksjoner

•Kontroller at Gibson ovnen er koblet til en stikkontakt Hvis ingenting på ovnen fungerer. Merk at husholdningenes strømbryter eller sikring må tilbakestille eller erstattet.

•Locate av slår på ovnen og gjøre den "På" Hvis ovnen ikke sender ut noen varme. Skru termostaten til en høyere temperatur og fjerne mulig utkast, inkludert åpne dører eller Vinduer, for å sikre bedre oppvarming.

•Examine på lyset en pilot, og kontroller at flammen lyser. Hvis ikke slå av og koble fra ovnen og åpne det på plass. Rengjør brenner området med en myk børste for å fjerne rusk eller fett som kan hindre riktig funksjon. Plasser thermocouple, som er braketten rundt piloten lyset, slik at den omgir jevnt piloten lyset.

•Tøm kondensat avløp reservoaret hvis den er full og ovn er ikke fungerer etter behov. Rengjør avløp området for å fjerne alle mulig blokkeringer.

•Rengjør ovn luften filtrere med kaldt vann såpevann, og skyll hvis ovnen ikke er varme nøyaktig. Når rene, la filteret tørke før du plasserer det tilbake i ovnen.