Feilsøke gass vedlagt peiser

March 3

Mens noen har fortsatt foretrekker ektheten av en peis, handlet mange disse klassiske hjem-Strikk til enklere å håndtere gass peiser, tar alt arbeidet ut av å skape en oppvarming innendørs flamme. Hvis den vedlagte gasspeis ikke utfører på samme nivå som det gjorde da det var nytt, kan mange problemer være roten. Mens forsøk alvorlig reparasjon denne enheten er risikabelt, kan du prøve grunnleggende feilsøkingsprosedyrer før du ringer i fagfolk.

Instruksjoner

•Kontroller luftventiler som omgir peis enheten for å sikre at de er fri fra buildup. Fordi brann trenger oksygen å brenne, kan en reduksjon i mengden flamme som din peis produserer være resultatet av ventiler som er blokkert med rusk eller støv. Rengjøre disse åpningene med brennbart renere og en myk klut for å fjerne alle buildup.

•Kontroller at gassen til peisen er slått på. Hvis din indikatorlys er ute eller ikke lys, kan enheten ikke få gass. Kontroller knotten som styrer gassen som går til din peis å sikre at den er slått på. Hvis knotten er slått på, men din indikatorlys ikke er tent, lytte nøye til hvesende som angir at gass kommer ut av enheten. Etter å ha lyttet, slå av gassen og vent i 10 til 15 minutter for å tillate bygget opp gass å spre før lyset piloten igjen.

•Kontroller gassledningen som fører til peisen visuelt, leter etter noen kinks eller hull i linjen. Skinne en lommelykt i plass under din peis å sikre at du har tilstrekkelig lys å utføre denne inspeksjonen. Hvis du finner en feil i linjen, umiddelbart slå av gassforsyning fører til linjen og ha det service.

Slå opp eller ned gassforsyning redusere støy som kommer fra peisen enheten. Et hvesende kan ofte skyldes at peis enheten mottar ikke nok gass eller mottar for mye gass. Justere kontrollknappen gass, øke og redusere mengden av gass som du tillater for å angi enheten lytting som du gjør justeringer til lyden har redusert eller forsvant. Mange gass ildsted slapp noen støy når du er i drift, så du ikke kan bli stand til å fullstendig eliminere støy.

Tips og advarsler

  • Ruten glass som dekker en lukket gasspeis er generelt ikke ment å bli fjernet. Fordi fjerning av denne ruten kan annullere garantien som dekker deres peis forsamling, bør denne ruten bare fjernes av autoriserte representanter.