Feilsøke et varmt vann varmeapparatet Element

September 23

Har du nylig bemerket du går tom for varmt vann raskere eller du har ikke varmtvann i det hele tatt? Dette kan skyldes en dårlig varmt vann varmeapparatet element. For å få en rørlegger til huset ditt kan koste over $100, og når du takle på reparasjonen regningen det kan kjøre du flere hundre dollar. Heldigvis, du kan løse de fleste vanlig varmt vann varmeapparatet problem selv - den hyppigste årsaken til alle varmt vann varmeapparatet problemene kan spores tilbake til en utbrent element.

Instruksjoner

•Finn overbelastningsbryteren for varmt varmtvannsberederen og slå den av. Lukke panelet og en merkelapp på den fortelle andre at du arbeider på varmtvannsberederen og ikke å åpne panelet uten din tillatelse

•Åpne element tilgang dekker på hot varmtvannsberederen ved å fjerne de to skruene som holder dem på plass. Dette er rektangulær dekker på siden av varmt varmtvannsberederen nær toppen og bunnen av enheten.

•Fjern isolasjon og beskyttende dekke skjerming element- og termostat nøye, uten å berøre ledninger eller terminaler bak dekselet.

•Velg innstillingene for a/c spenning på din multimeter og den 250-volts eller automatisk hvis din multimeter har denne innstillingen. Kontroller meter fungerer og konfigurert, teste en stikkontakt som du vet fungerer for å se om du får en 110 til 120 volt lesing; Hvis ja, Fortsett. Hvis ikke, endre meter til du vet fungerer riktig.

•Plasser én meter sonde på hver av de to høy temperatur bryter terminalene (vanligvis disse er de to terminalene på termostaten høy temperatur bytte at forsyningsspenningen til varmtvannsberederen styrer) og sørge for at du viser ingen spenning på disse terminalene.

•Løsne skruen ett element (det ingen spiller rolle hvilken) og fjerne ledningen, bøye det ut av veien slik at den ikke berører terminalen på elementet.

•Endre innstillingene på meter Vis Ohm og slå skalaen å lese rundt 20 ohm. Touch fører sammen og du får en lesning av 0 ohm. Hvis ikke, null måleren i henhold til brukerhåndboken eller bytte batterier. Når du har en lesning av 0 ohm på meter, trykk hver probe hver Terminal på elementet og noter verdien. Du bør lese om 10 til 20 ohm på en god del, hvis det er noen ohm høyere det er greit. Hvis lesingen er det samme når berøre element terminalene som det er når du berører noe med sonder, har du en "åpen" eller dårlig element. Hvis det er mye høyere enn 20 ohm elementet går dårlig og bør byttes.

•Gjenta prosessen med den andre elementet; Erstatt alle kabler, hjulhus og element paneler, slå strømbryteren igjen og ta deg.

Tips og advarsler

  • Studere brukerhåndboken og grundig bli kjent med meter før du teste dine elementer.
  • Du skal jobbe med 110 til 220 volt så bruk alle forholdsregler og ikke fungerer i bare føtter, så dette setter deg i direkte kontakt med bakken. Være sikker du har kuttet all makt til varmt varmtvannsberederen før dekker og holde barn fra området til du har erstattet dekker.