Feilsøke en tilbakeslagsventil lekker Air

November 21

Kontrollere ventiler kommer i et par ulike design. Det er den ballen tilbakeslagsventil disk eller klaff tilbakeslagsventil og kjegle tilbakeslagsventil, for å nevne de vanligste. Formålet med en tilbakeslagsventil er å stenge et rør for å hindre hva overføres gjennom systemet fra backflowing i motsatt retning. Med en tilbakeslagsventil på plass brukes en hindring å forsegle av en slange eller rør på et visst punkt å holde flyten fra sikkerhetskopiering. Hvis dette mislykkes, og det er en sikkerhetskopi, er sjekke ventilen det første du bør se på å avgjøre hvis det lekker.

Instruksjoner

•Shut ned til lufttilførselen sendes til lekker ventilen og fjerne ventilen i linjen.

•Trekk til skruen fra ventil montering og løfte vekter og pakninger av. Ta hensyn til hvordan dette var plassert så du kan sette ventilen tilbake sammen riktig.

•Kontroller nøtter, skrue, vekter, og pakninger for bruk og slitasje og rust. Hvis nødvendig, erstatte varene.

Hvis det er en klaff tilbakeslagsventil, må den lukkes riktig. Hvis det er en kuleventil, kontrollere ballen til å se om det er slitt områder. Hvis det er en membran ventil, se på membran apparatet å se at det sitter i området seglet med noen hull. Hvis disse delene er slitt, erstatte dem eller hele ventilen.

•Kontroller å se at våren presser med riktig spenning. Ball sjekke ventiler har noen ganger en fjær inne de holder ballen mot setet, bidrar til å skape segl. Hvis våren er brutt, slitt ned, eller har mistet sin makt, må den byttes.