Feilsøke en takvifte som ikke fungerer

August 18

En takvifte som ikke fungerer skikkelig vil ikke utføre kjøling funksjonen effektivt. Løse problemet kunne føre til viften bryte ned, selv om hva som er galt kan ha startet som et mindre problem. Du kan feilsøke et tak fan problem å finne årsaken, og muligens reparere det underveis. Noen husholdning verktøy vil være nødvendig, men ingen spesielt utstyr er nødvendig.

Instruksjoner

•Spray sidene av "Speed" velgeren bytte eller knotten på takvifte 's base med elektrisk kontakt spray. Spray smøremiddel kontakt spray i hull for de hengende-kabelen koblet til fan's base.

•Plasser en ånd-nivå på en av bladene til å kontrollere om det er nivå og balansert med takvifte 's base. Løsne skruene på slutten av bladet med en stjerneskrutrekker og justere bladet til ånd nivå boblen er mellom de to linjene på skalaen. Stramme skruene på slutten av bladet. Gjenta dette med de andre to knivene.

•Stram alle eksterne skruene på takviftes base og blader med en stjerneskrutrekker. Dette vil eliminere spredt støy laget av skruer forårsaker bladene å slingre.

Slå av strømmen til takvifte. Dette kan være et spørsmål om å en vegg slå til "Off" posisjon eller slå en strømbryter i en sikringsboks. Fjern skruene fra takviftes taket plate med Phillips-skrutrekker. Kontrollere ledningene inne plate å være sikker på at de gjør en god forbindelse med koblingsboks kontaktene i taket. Skru ut skruene på koblingsboksen som holder ledningene koblet til takvifte. Spray kontaktene på koblingsboksen med elektrisk renere spray. Koble ledninger og skru dem i. Plasser taket plate på taket, og knytte skruene. Gjenopprett strømtilførselen til takviftes krets.

Tips og advarsler

  • Ha en assistenten avholde stigen stødig mens du er på den.