Feilsøke en septisk pumpe i kjelleren

December 9

En septisk eller kloakk pumpe flytter vann som inneholder solid materiale opptil 2 inches i diameter. Disse pumpene brukes vanligvis til å pumpe avfall fra et toalett eller Klesvask rom i kjelleren eller et område under de viktigste kloakkrør opp og inn i en hoved kloakknett eller septiktank. Hvis septisk pumpe feil, kan feilsøke komponentene løse problemet og lagrer du kostnadene for å erstatte hele enheten.

Instruksjoner

Pumpen vil ikke kjøre eller fungerer, men kaste ut ikke væske

•Kontroller flyte ballen i pumpen for å sikre at det ikke er fanget. Objekter kan falle i pumpens grav. Hvis float blokkeres, kan det øke høy nok til å starte pumpen.

•Løft float manuelt eller legge vann til pit teste bryteren. Hvis det ikke er nok væske å heve float, starter ikke pumpen.

•Trekk ledningen fra float bytte og deretter koble den direkte til en stikkontakt. Hvis pumpe kjører, deretter bryteren flyte ødelagt og må erstattes. Hvis det ikke kjører, kan det være uttaket som forårsaker pumpen ikke å starte.

•Kontroller uttaket som pumpe er koblet til å sikre at det har. Hvis ikke, erstatte sikring eller tilbakestille breaker koblet til at uttaket. Stikkontakten burde være matet av sin egen strømbryter som ikke brukes for andre utsalgssteder eller apparater. Hvis din septisk pumpen er koblet til en skjøteledning, koble den direkte til en stikkontakt uten ledningen. Hvis filtypen er nødvendig, kontroller at det er en tung nok wire skal brukes med begge hestekrefter i pumpe og lengden på ledningen.

•Trekk pumpen og fjern skjermen fra bunnen for å inspisere pumpehjulet. Hvis alle partikler er jamming pumpehjulet, fjerne den slik at den kan bevege seg fritt. Hvis pumpen fortsatt publiseres etter feilsøking, må pumpen byttes.

•Rengjør ut suge skjermen før erstatte den over pumpehjulet. Hvis skjermen er blokkert av vrakgods eller tett, kan ikke pumpen trekke væske ut av gropen.

•Kontroller at tilbakeslagsventils pilen peker oppover, mot utslipp og ikke på pumpen. Hvis det er fast lukket, prøve å rense bort eventuelle faste stoffer som kan utlignet på flapper. Kontrollere ventiler skal installeres horisontalt på septisk systems hindre faste stoffer i å holde ventilen stengt.

•Kontroller utslipp røret for blokkeringer. I områder der vinteren temperaturen er kaldt, kan røret ha is i den.

Pumpen kjøres kontinuerlig eller sykluser av og på for ofte

•Kontroller at pumpen ledningen er koblet til piggyback kontakten på flyte bryter plugg og ikke separat. Deretter kobler du denne kombinasjonen i en enkelt stikkontakt.

•Kontroller pit rusk som kan blokkere bryteren flyte. Rusk kan hindre bryteren flytter til av-stilling.

•Examine float bytte og sikre det er minst 3 inches av ledningen mellom flyte ballen og Ledningens monteringsbraketten. Ledningen bør ikke være så lenge at flottøren utligner nederst på grav i stedet for hengende.

•Enlarge pumpe gropen eller bassenget hvis mulig. En grav som er for liten vil ikke holde som mye væske så pumpen er nødvendig å slå av og på ofte.