Feilsøke en sentral oppvarming enhet

April 25

Sentral oppvarming enheter gir behagelig varme til alle rom i huset gjennom kanaler med oppvarming enheter som gasstanker eller varmepumper. De kan være energieffektive; men hvis enheten ikke presterer godt, kan det redusere energieffektivitet. Problemene som oppstår med sentralvarme enheter inkluderer skitne og skadet filtre, feil termostat innstillinger og hindret luftinntaket. Noen feilsøking kan maksimere effektiviteten oppvarming.

Instruksjoner

•Sjekk innstillingene på termostat hvis sentralvarme enheten ikke slår på. Kontroller at det er satt til "Varme". Still inn temperaturen høyere enn INNENDØRSTEMPERATUR vises på termostat.

•Kontroller at ovnen din er slått på. Hvis du bruker en utendørs varmepumpe, sjekk effektbrytere inne elektriske panelet ved siden av enheten. Kontroller at kretsbrytere er på. Hvis de er allerede på, slår dem og slå dem på igjen tilbakestille dem.

•Kontroller gassventilen på gass måleren ved siden av utendørs gasstanken hvis du bruker gass for å varme ditt hjem. Kontakt din gasselskap aktivere ventilen hvis det er deaktivert, eller hvis du er ute av gass.

•Fjern tilgang panelet på innendørs luften handler og deretter fjerne filteret fra sine rom. Hvis det er skitne, klare skitt og rusk. Hvis det er en gjenbrukbare filteret, vask den med mild såpe og vann og la det tørke før reinserting til sine rom. Hvis filteret er slitt eller skadet, kjøpe en erstatning fra en enhet eller jernvareforretninger og erstatte det gamle.

•Kontroller avkastningen luften rister på veggene hvis din kanaler ikke blåser varm luft. Kontroller at ventilene er åpen. Fjern objekter som møbler, gardiner og leker som kan begrense luftstrømmen.

•Sjekk innstillingene på termostat hvis din fan går hele tiden. Still fan å "Bilen" i stedet for "ON." Dette gjør at viften kjører i sykluser.

•Start av ovnen din hvis du hører en høy rattling lyd og kaller en kvalifisert HVAC-tekniker.

Tips og advarsler

  • Kontakt en kvalifisert tekniker HVAC hvis sentralvarme enheten fremdeles ikke fungerer bra.