Feilsøke en sentral AC kompressor

December 26

Feilsøke en sentral AC kompressor

Din air condition compressor bruker en kuldemedium gass å kjøle og dehumidify luften. En fan i kompressoren blåser kjølig luft inn i din kanaler. Hvis din air condition kondensatoren ikke kjører eller avkjøling luften i hjemmet ditt, en aircondition tjeneste kan sende noen til å oppdage og diagnostisere problemer med din air condition kompressoren. Lagre kostnadene ved å gjøre dette uten grunn, kan du feilsøke problemet selv først i tilfelle problemet er enkle å fikse.

Instruksjoner

•Kontroller termostaten å forsikre det er "kult"-innstillingen. Kontroller at innstillingen for temperaturen under gjeldende romtemperatur.

•Kontroller at bryteren i breaker boksen for kompressoren ikke utløst. Hvis det har utløst, kan det være en kort i enheten eller en kort i jording.

Slå av strømmen til kompressoren på boksen breaker ved å bla bryteren som kontrollerer det. Skru compressor dekselet og fjerne den. Kontroller viftemotoren og ledninger i enheten se hvis ser noe brent eller forkullede. Se etter noen kutt eller frynsete ledninger.

•Prøv å rotere viften med fingeren for å se om svinger. Hvis det pinner og ikke flytte, du har et problem med kondensatorvifte og må erstattes.

•Look å se hvis luftstrømmen til enheten har blitt hindret av rusk. Kontroller hvis kondensator fan og coil er skitne og blokkerer luftstrøm og fjern rusk (hvis mulig).

•Anrop air condition tjenesten til å feilsøke andre problemer som spenning og strømstyrke kuldemedium trykket i enheten hvis ikke noe annet synes å være galt.