Feilsøke en Sears kalkfilteret

March 31

Vann bløtgjøringsmiddel fjerne mineraler som kalsium og magnesium, som gjør vann "hard". Hardt vann krever mer såpe å rengjøre retter og klær. Også forlater rester på din synker, badekar og i toalettet. En Sears vann Tøymykneren fjerner vanskelig mineraler fra vann og erstatter dem med natrium.

Hvis din Sears vann Tøymykneren ikke fungerer som den skal, kan det være tid til å ha det service. Før du ringer en profesjonell, men er det noen ting du kan gjøre for å feilsøke din Sears vann Tøymykneren.

Ingen bløtt vann

Hvis vannet ikke myke, kan det være flere grunner. Kontroller først at du har salt i tanken. Erstatt salt, behov og starte gjenfødelse systemet. Hvis salt nivået var fin, kontrollerer du at du ikke har en salt "bridge." Hvis du vil fjerne en salt bro, bruk et kosteskaft og bryte opp salt i flere steder. Hvis det var en bro, må du kjøre en fornyelse syklus.

Hvis ingen av disse var problemet, kontroller munnstykke og venturi. Kontroller at de er rene, og at det ikke er. Finn følgende deler ved hjelp av du brukerhåndboken. Rengjøre dem med en myk tannbørste med en såpe og vann blanding. Skyll grundig før du installerer.

Vann er vanskeligere

Kontroller at vann hardheten velgeren er riktig innstilt. Hvis det virker for vanskelig, justere det et mykere nivå. Sjekk igjen for salt "broer" i tanken din. Noen ganger broer vil danne og det vises at du har flere salt enn du faktisk gjøre. Bruk håndtaket på en sopelime for å bryte broer ned.

Bruker varmt vann mens skyllemiddel er i gjenfødelse modus, vil det føre til at vannet skal hardere. Hvis varmtvannsberederen fylles opp mens regenereringen går, er det fylt med hardt vann. Det er derfor fleste sette gjenfødelse tidtakeren for tidlig på morgenen mens de fortsatt sover.

Tank Full av vann

Kontroller at avløpet linjen ikke er koblet opp hvor som helst. Følg linjen fra tanken på utsiden av huset. Om vinteren hvis en del av din avløp linje er utsatt utenfor, dekke det med gamle tepper eller knytte rør isolerende skum rundt å holde vannet i å fryse.

Kontroller munnstykke og venturi måte som hvis vannet ikke myke. Hvis disse delene er sperret, vil det føre tanken å fylle med vann og avløp ikke riktig.