Feilsøke en Roomba som ikke avsluttes

February 23

Roomba er en automatisk støvsuger produsert av iRobot Corp Det er en liten, rund-formet vakuum som kjører på et oppladbart batteri. Når aktivert, Roomba driver selv rundt tepper eller parkett gulv og suger opp smuss og rusk. Vakuum har sensorer som forteller den når den når en vegg eller et annet objekt, og Roomba bare går rundt. Hvis Roomba slutter før støvsuging hele gulvet, må du utføre en serie feilsøkingstrinn.

Instruksjoner

•Åpne partikkel hyllen i Roomba å sikre at det ikke er full av skitt og rusk. Slå av Roomba er strømbryter. Bruk din tommel for å presse ned kategorien partikkel bin utgivelse på øvre foran på enheten. Trekk ut partikkel hyllen med andre fingrene på hånden. Tom hylle av skitt. Snu partikkel hyllen opp ned og slipp kategorien filter for å åpne filter. Forkaste alle partikler fra inne i filteret kammeret. Stenge filteret og sette inn partikkel hyllen i Roomba.

•Kontroller at Roomba batteriet er fortsatt fulladet ved å se på batteriet livet indikatorlampen ligger på toppen av enheten nær fronten. Hvis lyset er alle andre farger enn grønn, plugg Roomba i laderen og la batteriet må lades før lyset blir grønt. Hvis batteriet er helt utladet, kan det ta opptil 12 timer å lade.

•Look på området se om det finnes objekter som Roomba kan bli fast på. Når Roomba fast i et hjørne eller rundt tabellen Ben, den piper i 5 minutter og deretter slås av. Hvis du finner din Roomba stenge, flytte den til et annet sted og slå tilbake å se hvis det fortsetter rengjøring.

•Clear debris ute av vakuum innløpet. Slå av strømbryteren og slå Roomba opp-ned. Finn kategorien utgivelsen av vakuum innløp døren på forsiden av enheten. Trekk opp kategorien for å åpne døren. Riste ut eventuelt rusk og deretter bruke fingeren til å slå propell hjul innenfor vakuum innløpet. Hvis hjulet ikke slås fritt, Finn teppe fiber eller elementer hindre det og fjerne dem. Stenge vik, og slå Roomba tilbake over.