Feilsøke en Pilot som ikke blir opplyst en GE vann varmeapparatet GP40T6A

February 12

Feilsøke en Pilot som ikke blir opplyst en GE vann varmeapparatet GP40T6A

General Electric produserer ulike typer vann varmeovner for boliger og kommersiell bruk, inkluderer tankless, standard og hybrid vann varmeovner. Mange tankless og standard varmtvannsberedere drives gjennom bruk av en pilot lett, som opprettholder strøm og varme for enheten. Mens sparebluss vanligvis være opplyst uten problemer i lange perioder, kan feilsøke problemet hvis en kontrollampe på varmtvannsberederen GE går ut hjelpe identifisere problemet og tilbyr en mulig løsning.

Instruksjoner

•Stop og lukt for gass på alle sider av varmtvannsberederen. Hvis gassen oppdages, slår varmtvannsberederen og forlate området umiddelbart. Kontakt den lokale gassen selskapet eller brannstasjon for hjelp.

•Kontroller gassventilen er slått på, når ingen gass røyk er oppdaget. Hvis varmtvannsberederen er en propan enhet, sikre det er gass i tanken. Sett om nødvendig.

•Examine røykrøret utløp for mulig hindringer. Slå av varmtvannsberederen og tørk røykrøret uttaket rent med en fuktig klut om nødvendig.

•Examine thermocouple, som ser ut som et rør som strekker seg fra temperatur kontrollen i området flamme. Bruk et par tenger for å bøye thermocouple brakettene til surround indikatorlys området jevnt.

•Kontroller området for mulig utkast, som sterk utkast kan være ansvarlig for pilot lett slukke. Blokkere mulig utkast områder, slik som i nærheten av Vinduer eller dører.

•Contact en autorisert servicetekniker hvis fremgangsmåten ovenfor ikke løser problemet.