Feilsøke en NORDYNE ovn som ikke får oksygen

December 12

Internasjonale olje- og oppvarming selskapet ble grunnlagt i 1919 og senere ble NORDYNE i 1980 etter en rekke fusjoner og oppkjøp. De produserer en rekke oppvarming og kjøling systemer for boliger og bedrifter. Gass ovner krever en strøm av oksygen til å antennes gassen. Hvis ovnen ikke er tenne eller oppvarming riktig, kan det hende at mangel på oksygen skylden for problemet. Feilsøke en NORDYNE ovn med dette utsendelse hjelper spare penger på reparasjon hvis du finner årsaken til problemet.

Instruksjoner

•Bytt luftfilteret på ovnen. Et nytt filter løser ofte problemet helt filtere tette eller skitne hindrer luftstrøm. Et ugyldig filter kan også forårsake ovnen til kort syklusen, betyr at det slår på og av i rask rekkefølge.

•Kontroller luft sirkulasjon viften kjører. Hvis ikke, kan det være en kort i systemet eller blåseren seg må byttes.

Slå av strømmen til ovnen og kontroller sikringer. Den luft blåseren kan ikke fungere riktig fordi en blåst sikring, som ofte blir svart når de blåse ut. Erstatte sikringen og start ovnen.

•Kontroller luftinntak for blokkeringer. Rengjøring av luftinntaket bidrar til å forbedre luftstrømmen hvis tette er skylden.

•Lytt til ovnen som det starter. Hvis det høres uvanlig høyt, gasstrykket kan være satt for høyt, og det er nok oksygen å samhandle med den. Gasstrykket må reduksjon, men dette bør gjøres av en profesjonell for sikkerhet formål.

•Test trykket bytte ved å trekke oransje ledningene av bryteren. Koble en differensiell manometer å bytte tees. Slå på ovnen motoren og kontroller for kontinuitet over trykket bryteren bruker en ohm meter. Erstatte trykket bytte hvis ohm lesing viser uendelig og trykkmåleren er høyere enn-.30 inches av vannsøylen eller wc. Dette angir trykket bytte mislyktes og systemet derfor ikke får riktig lufttrykk.

Tips og advarsler

  • Be profesjonell service hvis ovnen fortsatt ikke fungerer skikkelig.
  • Aldri forsøke å reparere eller erstatte en ovn komponent uten første slås av makt breaker.