Feilsøke en Kirby Sentria

June 28

Kirby Sentria vacuum cleaner er en konvertible støvsuger som er laget av dør støpt aluminium og konverterer til en oppreist støvsuger, canister vakuum, gulv buffer eller teppe renere. Enheten har et HEPA filtreringssystem, LED frontlys, flere vedlegg og nivåer justerbar høyde. Sentria kan kjøpes direkte gjennom Kirby eller online og skal fungere godt med grunnleggende Stell og vedlikehold. Men, hvis brukere får problemer med Sentria, noen feilsøkingstrinn kan være nyttig i å finne en løsning på problemet.

Instruksjoner

•Kontroller at Kirby Sentria er koblet til et strømuttak hvis støvsugeren ikke fungerer. Tilbakestille sikring eller strømbryter hvis nødvendig.

Slå av og koble enheten hvis sette vakuum i "D" (kjøre) modus ikke gjøre det enklere å drive. Åpne tupp på strykesålen på vakuum hodet og undersøke primære beltet. Erstatte beltet om sprukket eller ødelagt. Erstatning beltene er tilgjengelig gjennom Kirby eller online.

•Tøm disponibel skitt posen hvis posen er full eller en lukt begynner å slippe ut av vakuum. Bag samlingen av vakuum og ta av plastpose toppen. Fjerne stroppen holde posen til plast del av vakuum. Du må kutte dette plastbånd og erstatte den med en kabelstrips eller andre tie hvis det ikke kommer løs lett. Vask tøypose i vaskemaskinen i kaldt vann og en delikat syklus. Vreng den og la den til luften tørr. Bruk en gammel tannbørste til å rengjøre innsiden plast kontakten på vakuum og deretter reassemble deler.

•Vri av Sentria og kontrollere slangen og dyser for potensielle hindringer hvis det er lav sugekraft. Fjern hindringen. Tomme skitt posen og se etter mulige blokkeringer i fyll-røret, som ligger i klut bag, eller bunnen plastrør. Sjekk eksos munnstykket også.

•Contact Kirby for hjelp hvis Sentria fast i fremover eller bakover posisjon, skyv braketten mekanismen ikke kan smøres riktig og mangle guide blokken. Dette vil kreve profesjonell reparasjon.