Feilsøke en innebygd skap

March 13

I stedet for å være frittstående, kan innebygde skap være koblet til en vegg eller innfelt mellom vegger. Feilsøke en innebygd skap er mye som feilsøking noen skap. Alle har de samme komponentene, og møte de samme problemene, med skuffer ikke gli godt, maskinvare blir løs og en regjering som ikke sitter square.

Instruksjoner

•Åpne døren. Inspisere skruene Hvis døren henger løst i skapet eller døren er ikke riktig justert. Løsne hengsel skruene. Trykk døren opp eller ned til den justeres riktig. Skru.

•Åpne skuffen, og fjerne det fra regjeringen dersom den ikke sitter flush mot ansiktet rammen. Flytte skuff guiden ut slik den beveger seg lett. Juster glir, eventuelt før de går lett. Plass sidene av baksiden av skuffen over glir eller til glir klikker sider av skuffen. Flytte ut døren. Hvis døren fortsetter å holde seg selv med en riktig glir-justering, spray glir med et smøremiddel.

•Trekk ut hyllen hvis det er sagging. Inspisere pinnene på baksiden av kabinettet. Pinnene inn riktig posisjon, og erstatte eventuelle manglende pinnene.

•Løsne og fjerne skruene på innsiden av skapet hvis dørene ikke er justert. Hold toppen av kabinettet med én hånd eller har en assistanse holder regjeringen mens du fjerne skruene. Juster kabinettet på veggen, plassere mellomlegg under regjeringen om nødvendig å bringe kabinettet på plass. Plass et nivå på skapet å sikre det nivå. Skru inn igjen skruene.