Feilsøke en hvit PoolShark renere

July 11

Feilsøke en hvit PoolShark renere

PoolShark rengjøring systemet renser bunnen av bassenget og bidrar til å sirkulere vannet for bedre samlet bassenget renslighet. Hvis din PoolShark ikke flytte som rask som normalt eller store rusk igjen på bunnen av bassenget etter en normal syklus ikke gi opp på din PoolShark eller be om en servicehenvendelse ennå. Det er noen ting du kan sjekke selv for å sikre at vakuum fungerer best i bassenget.

Instruksjoner

•Kontroller overbelastningsbryteren en snudd bryter hvis vakuum ikke slår på eller flytte over bassenget.

•Kontroller vakuum filteret og kurv for overflødig skitt, hår eller rusk og kast tilsvarende. Skitne eller tett filtre kan forårsake din PoolShark å gå sakte over bunnen av bassenget og mislykkes å klatre veggene riktig.

•Kontroller forbindelsen mellom vakuum og skimmer. Hvis det ikke er inne skimmer riktig, ha vakuum ikke tilstrekkelig sugekraft.

•Kontroller at slangen er kinked eller sammenfiltrede opp i bassenget, og rett etter behov. Kinks og floker hindre vannstrømmen gjennom slangen og begrense hvor langt vakuum kan enkelt reise.

•Redirect "øyeeplet omkasteren" for ulike vann renner hvis PoolShark tendens til å reise den samme banen. Plasser en blomst vann til de tre, seks eller ni o'clock stillinger, antyder PoolShark installasjon og bruker Guide.

Slå av strømmen vakuum, Fjern slangen fra bassenget og strekke det ut på dekk eller fortauet. Kontroller delene slangen for lekkasjer, fikser og svinger, og erstatte som eventuelt følge instruksjonene fra produsenten.

Tips og advarsler

  • Hvis din PoolShark klatrer vegger for høy og inntak luft, justere vann strømmen måleren der den kobles til den faktiske støvsugeren. Pass på å holde måleren under vann mens du justerer den. Hvis for mye luft kommer i vakuum, kan det skade filtersystem. Koble slangen til støvsugeren.