Feilsøke en hvisken stasjonen Opener

July 8

Chamberlain hviske stasjonen garasje døråpner produktet er en av sine gjør det selv-produkter for huseiere. Installering av hviske er bare en del av prosessen - garasje døråpner også må justeres og riktig angitt. Force justeringer må gjøres for å regulere mengden av kraften som trengs for å åpne og lukke døren og reise justeringer må foretas fortelle døren når du skal stoppe flytting. Begge disse områdene kan være problematisk, men problemer kan rettes ved feilsøking.

Instruksjoner

•Test ned eller avsluttende makt fra fatte døren når det handler om halvveis ned, og døren bør omvendt. Hvis ikke, er det en feil justering i "Ned" force kontroll skruen. Slå "Ned" force kontroll skruen med klokken i 10-graders forøkelser før døren utfører riktig. Justeringsskruen er på baksiden av motoren.

•Utføre en test av det "opp" makt eller åpning kraft. Ta døren som bevegelse--skal slutte. Hvis ikke, redusere force "Up" skruen på motoren.

•Åpne døren og justere reise justeringen riktig. Reise justeringen skruene er på siden av motoren. Foreta justeringer til "Opp" reise skrur Hvis døren ikke åpnes helt, du skruen med klokken. Vri er om lag 2 inches av reiser.

•Kontroller justeringer "Ned" reise. Lukk døren og kontroller at det ikke motsatt når det berører garasje gulvet. Fall urviserne "Ned" reise skruen. Igjen, vri tilsvarer ca 2 inches av reise.